Kaipaako yrityksesi boostia digitaalisen kaupan kasvussa? Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudeltamaalta!

Digital Sales and Growth Hacking F.E.C on rekrytoiva koulutus, joka tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa myyntiä Growth Hackingin menetelmin.

Koulutuksen kautta voit löytää yritykseesi uuden osaajan digitaalisen myynnin, markkinoinnin, verkkokaupan tai Growth Hackingin työtehtäviin.

Yrityksesi valitsee koulutuksen hakijoista sopivan henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella.
Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessäsi sekä oppii samanaikaisesti koulutuksessa digitaalisen myynnin ja verkkokaupan menestyksekkäimmät käytännöt.

Korkeatasoisen ja käytännönläheisen koulutuksen vetäjinä toimivat kotimaiset alansa huiput – saat yrityksesi käyttöön käytännössä toimivia, ketteriä menetelmiä, joiden avulla siivitätte myynnin digitaalisissa kanavissa voimakkaaseen kasvuun.

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle:

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksesi palvelukseen. Pääsette itse valitsemaan teille parhaiten soveltuvan henkilön ehdokkaiden joukosta.

Ehdokkaita on hyvin laajalla osaamisprofiililla. Joukossa on mm. verkkokaupan kokeneita ammattilaisia, samoin kuin myynnin ja analytiikan parissa työskennelleitä asiantuntijoita. Jos taas etsitte tekijää enemmän avustaviin tehtäviin, voi uransa alkutaipaleella oleva tai vastavalmistunut olla oikea valinta. 

Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte halutessanne palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Yritysten kokemuksia F.E.C -koulutuksista

"Parhaat tulokset syntyivät hyvistä lähtökohdista, ja yli 10 allekirjoitettua työsopimusta on loistava saavutus. Koulutettavat ovat olleet motivoituneita ja mukana 110-prosenttisesti alusta alkaen!

Yrityksen näkökulmasta rekrytointiin tähtäävä koulutus on kuin pitkä koeaika, jolloin hakijat perehdytetään tuleviin työtehtäviin. Koulutettavalle se taas on intensiivikurssi, joka esittelee alaa ja toimenkuvaa tavallista syvällisemmin."

-
Kalevi Köninki, LänsiAuto

"Koimme hakuprosessin helpoksi, etenkin kun Rastor-instituutti teki ns. esirekrytoinnin ja haastatteluun valikoitui lopuksi muutama kandidaatti."

- Janiina Koski, Rovio Entertainment

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksessa. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Aloitus sovitaan joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan ja sopivan koulutettavan löydyttyä, 5.10.-9.11.2020 väliselle ajalle. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on 6 kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy yrityksen tarpeeseen sopiva henkilö, koulutuksen hinta yritykselle on 1 400 €/kk/hlö + alv 24% (6 kk 8400 € + alv 24%).

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Esittelemme mielellämme ehdokkaita. Esittely on maksuton, eikä se sido yritystäsi mihinkään.

Kristina Hupli
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 040 581 0750 
kristina.hupli@rastorinst.fi  

Onerva Österberg
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 050 575 8313
onerva.osterberg@rastorinst.fi

 

Digital Sales & Growth Hacking F.E.C -koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissä käsitellään monipuolisesti digitaalisen myynnin ja kaupan sekä Growth Hackingin kokonaisuutta: 

 • Digitaalinen kauppa 2020
 • Digitaalisen B2C kaupan liike-toimintamalli
 • Digitaalinen B2C ja D2C asiakashankinta
 • Verkkokurssi: asiakaspalvelun lainsäädäntö
 • Digitaalinen myynti & digitaalinen palvelumuotoilu
 • Verkkokaupan teknologiat
 • Shopify verkkokauppa-alusta
 • Woocommerce verkkokauppa-alusta
 • Digitaalisen kaupan analytiikka ja johtaminen
 • Digitaalisen liiketoiminnan tilaus-toimitusprosessi sekä asiakaspalvelu
 • Digitaalisen kaupankäynnin tunnusluvut ja niiden kehittäminen
 • Asiakkuuksienhallinta
 • Kehittyneen asiakasanalytiikan käyttö digitaalisessa kaupassa
 • Myyntiteemalla Growth Hacking 1 
 • Myyntiteemalla Growth Hacking 2

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.