Vahvista yrityksesi digimarkkinointiosaamista! Etsimme yhteistyöyrityksiä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelta.

SoMe Manager F.E.C -koulutus on yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava löytää uusia, taitavia markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön sekä kehittää samanaikaisesti markkinointi- ja viestintäosaamistaan erityisesti digitaalisessa maailmassa ja sosiaalisessa mediassa korkeasoisessa koulutuksessa.

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C –koulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksenne palvelukseen. Pääsette itse valitsemaan teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Ehdokkaat ovat markkinoinnin/viestinnän kokeneita ammattilaisia tai vastavalmistuneita, joita yhdistää vahva motivaatio kehittää osaamistaan ja tehdä tuloksekasta, yrityksen tavoitteita tukevaa markkinointiviestintää erityisesti digitaalisessa maailmassa ja sosiaalisessa mediassa. Hakijoista yrityksenne voi löytää uuden osaajaan erilaisiin markkinoinnin/viestinnän tehtäviin aina assistentista päällikkötasoon asti.

Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C-koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Aloitus sovitaan joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Koulutus voi alkaa heti kun yrityksellesi sopiva koulutettava löytyy, kuitenkin viimeistään 19.10.2020. Koulutusjakso sisältää 100 päivää työskentelyä yrityksessä ja 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on 6 kk.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 400 €/kk/hlö + alv 24 %

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Marjo Heijari
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 050 562 4250
marjo.heijari@rastorinst.fi

Jaana Sundqvist
asiakkuuspäällikkö, Rastor-instituutti
p. 040 774 9857
jaana.sundqvist@rastorinst.fi

SoMe Manager F.E.C -koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissä käsitellään monipuolisesti modernin markkinoinnin ja viestinnän eri osa-alueita:

  • Digimarkkinointi
  • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
  • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
  • Hakusanamainonta
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
  • Verkkokauppa haltuun
  • Sisäinen some
  • Sosiaalisen median digityöpajat

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.