Otetaan yhdessä vastuuta Suomen työllistymisasteen nostamisesta

Työmarkkinoitamme riivaa ongelma, sillä työpaikat ja työnhakijat eivät jostain syystä kohtaa. Kun kartoitamme tarkasti yhdessä yrityksenne osaaja- ja koulutustarpeet, löydämme tehtävään parhaiten soveltuvat työnhakijat. Hakijamme ovat avoimilla työmarkkinoilla olevia osaajia, ja erittäin motivoituneita aloittamaan uudessa työpaikassa nopeallakin aikataululla. 

Halutessanne järjestämme rekrytoitavalle henkilölle yrityksenne tarpeita vastaavan koulutuksen, ja olemme tukena uuden osaajan perehdyttämisessä. Samalla koko organisaatio hyötyy ajantasaisista opeista, joita uusi työntekijä tuo yritykseen koulutuksen myötä. 

Toimimme rekrytointiprosessissa vastuullisesti tarjoamalla työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille hyvän hakijakokemuksen parantaen yrityksesi mielikuvaa työnantajana. Samalla olemme tekemässä yhteiskunnallista hyvää nostamalla Suomen työllistymisastetta!

Webinaari ti 17.8. klo 10-11: Verkkokauppa koronan kuohuissa - miten luoda kasvua ja menestystä?
Digitaalisen kaupan huippuasiantuntija Leevi Parsama valottaa tämänhetkistä verkkokauppamarkkinaa ja mitkä ovat verkkokaupan tärkeimmät menestystekijät. Lisäksi kuulet työllistymiseen tähtäävistä koulutuksistamme ja uudesta rekrytointipalvelustamme, joka yhdistää työttömän työnhakijan ja uutta osaajaa hakevan yrityksen.

Ilmoittaudu mukaan


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Miksi yrityksesi kannattaa valita meidät rekrytointikumppaniksi?

Koulutuspaketti rakennetaan osaamistarpeen mukaisesti.
Koulutusalat ovat HR, markkinointi, taloushallinto ja myynti.