Kartan och vägbeskrivning

Rastor-instituutti, Esbo, Hagalund

Hur tar du dig fram till oss

Våra utbildningsutrymmen är öppna måndag-fredag, kl. 7.30 - 16.30. Använd Rastor-instituuttis skyltmärkta ingång från södra sidan av byggnaden. Använd inte huvudingången från gårdssidan, eftersom det är Elos ingång.

Kontrollera kartan för att få en bättre uppfattning om byggnaden och Rastor-instituuttis ingång. Via Google Maps-kartan kan du närmare bekanta dig med området.

Utbildningsutrymmena finns belägna i första våningen. Du kan kontrollera i vilket rum din utbildning ordnas med hjälp av ljustavlan vid receptionen. I utbildningsutrymmet tilldelas du ett passerkort som ger tillgång till utrymmena under utbildningsdagen. Kom ihåg att returnera kortet då utbildningsdagen är slut.

I anslutning till första våningens ingång finns klädgarderob och förvaringsfack. Om du behöver förvaringsutrymme för bagage kan du fråga om det i receptionen.

Att anlända med kollektivtrafik eller med bil eller cykel

Att parkera i närheten av Norrskensvägen 7 är avgiftsbelagt. I närområdet finns flera parkeringshallar t ex. Q-Park Hagalund och P-Länsikulma. Det är förbjudet att parkera vid framsidan av byggnaden.

Cykeln kan under utbildningsdagen lämnas under tak på bakgården.

Ifall du anländer med metro, reservera god tid för förflyttningen från metrostationen till Rastor-instituutti. Detta i och med att det förekommer en del byggarbete vid Hagalunds metrostation.

Du kan enkelt planera din rutt med hjälp av Helsingforsregionens trafiks färdmedel reseplanerare (reittiopas).