Examen för HR-assistent, Esbo

Examen för HR-assistent ger dig en heltäckande bild av personaladministration, som här kort beskrivs som HR. Du lär dig att stötta organisationens utvecklingsprojekt och sköta praktiska HR-uppgifter på ett effektivt sätt. Utbildningen hjälper dig säkerställa att de HR-frågor som är nödvändiga för företagets verksamhet följer lagar och bestämmelser.

HR-assistentutbildningen lägger grunden för din karriär inom HR

När du har avlagt examen för HR-assistent kan du självständigt sköta organisationens centrala personaladministrativa uppgifter. Du förstår vilken roll HR spelar i organisationen och hur ditt arbete stöttar cheferna och företagets personalpolicy. Du lär dig att stöda personalen i att följa gemensamma spelregler. Utbildningen ger dig idéer och modeller för att genomföra HR-lösningar. Därtill får du ett Välbefinnande i arbetet-kort som utfärdas av Arbetarskyddscentralen.

Utbildningen lämpar sig för personer som sköter eller kommer att sköta personaladministrativa uppgifter i sitt arbete eller som vill vidareutbilda sig i HR-frågor. Du behöver inte ha en arbetsplats i branschen eller tidigare erfarenhet  av HR-funktioner.

En HR-assistent kan gå vidare till mer krävande HR-uppgifter, vilket denna examen ger utmärkta förutsättningar för.

 

Be om tilläggsinformation
Carita Karhunen kompetenschef 040 621 2335 carita.karhunen@rastorinst.fi
Majvor Tillander kompetenschef 040 738 4499 majvor.tillander@rastorinst.fi
3450 € (+ moms 24%)

Flexibel finansiering för studieavgiften.

Flexibel finansiering för studieavgiften.

Utbildningens längd 6–10 månader
Utbildningsdagar 8 dagar + en nätkurs

Esbo
februari 2022