Työteknikon koulutusohjelmaan ilmoittautuminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 € (erikoisammattitutkinto 1590 € + syventävät ammatilliset opinnot 4200 €). Tutkinto-osuus on mahdollista suorittaa maksuttomalla oppisopimuksella. 

Mikäli olet sopinut työnantajasi kanssa oppisopimuksesta, on koulutuksen hinta 4200 € (erikoisammattitutkinto 0 € + syventävät ammatilliset opinnot 4200 €). Hinta tulee voimaan sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty oppisopimusopiskelijaksi. Täytä siis hakeutumisvaiheessa normaalihintainen ilmoittautumislomake. 

1. Ilmoittaudu Työteknikon koulutusohjelmaan 

Täytä ilmoittautumislomakkeelle huolellisesti omat ja työnantajasi tiedot. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä hakemukseesi liittyvissä asioissa.

Tässä vaiheessa sinun ei vielä tarvitse ilmoittaa mahdollisesta oppisopimusopiskelusta. 

ILMOITTAUDU TYÖTEKNIKON KOULUTUSOHJELMAAN

2. Jää odottamaan yhteydenottoa

Olemme sinuun yhteydessä n. viikon sisällä hakemuksesi lähettämisestä. Tapaamisessa tai puhelinkeskustelussa kartoitamme mahdollisuutesi oppisopimukseen ja laadimme kanssasi henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman.

3. Ilmoittaudu erikoisammattitutkintoon 

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy toimenkuvaasi liittyvä erikoisammattitutkinto. Koska kyseessä on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, joka edellyttää tietojen tilastointia, tarvitaan sinulta siihen erillinen hakemus.

Autamme sinua valitsemaan oikean tutkinnon, ja lähetämme siihen ilmoittautumislinkin. Mikäli kuitenkin olet jo varma sinulle soveltuvasta tutkinnosta, voit ilmoittautua siihen jo etukäteen hakemuskäsittelysi nopeuttamiseksi.

Mikäli olet sopinut oppisopimuksesta, ilmoita se tässä tutkinnon hakemuksessa. Valitse ilmoittautumislomakkeen maksuvaihtoehdoissa kohta "Haen oppisopimuskoulutukseen".

 • Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoaloilla esim. prosessiteollisuus. 
  ILMOITTAUTUMINEN
   
 • Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat rakennusalalla.
  ILMOITTAUTUMINEN
   
 • Talotekniikan erikoisammattitutkinto 
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat urakoinnissa LVI-alalla. Talotekniikan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi voit hakea rakennusvalvonnalta KVV- tai IV-laitteistojen rakentamisesta vastaavan työnjohtajan lupaa.
  ILMOITTAUTUMINEN

Erikoisammattitutkinnon hinta sisältyy Työteknikon koulutusohjelman hintaan.

Koulutuksen maksaminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 €, ja se koostuu kahdesta osuudesta.

1.    Ammatillisen tutkinnon osuus (1590 € / oppisopimuksella 0 €) 

Työteknikon koulutusohjelman ammatillisen tutkinnon osuus laskutetaan Opetushallituksen ohjeen mukaan opiskelijalta itseltään.

Ammatillinen tutkinto on mahdollista opiskella myös oppisopimuskoulutuksena. Tällöin tutkinto-osuuden hinta on 0 € ja Työteknikon koulutusohjelman kokonaishinta yhteensä 4200 €.  

HUOM: Oppisopimushinta tulee voimaan sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty oppisopimusopiskelijaksi. Täytä siis hakeutumisvaiheessa normaalihintainen ilmoittautumislomake. 

2.    Syventävien ammatillisten opintojen osuus (4200 €)

Työteknikon koulutusohjelman syventävien ammatillisten opintojen hinta (4200 €) laskutetaan sopimuksen mukaan joko sinulta itseltäsi tai työnantajaltasi.

Jos suoritat useamman syventävien ammatillisten opintojen kokonaisuuden, esimerkiksi olet suorittanut rakennustekniikan syventävät ammatilliset opinnot ja haluat suorittaa lisäksi LVI-tekniikan syventävät ammatilliset opinnot, tällöin osuuden hinta on 2500 €.

Mikäli maksat koulutuksen itse, voit OP:n rahoituksella maksaa koulutuksen kätevästi osissa. Jos olet hankkinut rahoituksen OP-rahoituksen kautta, lähetämme laskun suoraan OP:lle. 

ILMOITTAUDU TYÖTEKNIKON KOULUTUSOHJELMAAN

Lue lisää Työteknikon koulutusohjelmasta.