Muutosturvakoulutus

Jouduitko irtisanotuksi ja sinulla on käytössäsi työnantajan muutosturva  kouluttautumiseen? Tuemme uudelleentyöllistymistäsi tarjoamalla koulutuksia muutosturvahintaan. 

Haluatko kuulla lisää Muutosturvasta? Ilmoittaudu vartin infoon

Oletko yrityksen edustaja? Katso muutosturva yrityksille.

Yksilöllinen koulutuspaketti muutosturvan piirissä oleville

Irtisanomistilanteessa työnantajasi on yleensä velvoitettu tarjoamaan työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta. Mikäli käytössäsi on työnantajan muutosturvarahaa, voit hyödyntää edullisia muutosturvahintojamme. Teemme valitsemistasi koulutuksista sinulle pakettitarjouksen.

  • Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutukset.

TUTUSTU KOULUTUKSIIN

  • Ole suoraan yhteydessä koulutuksen yhteyshenkilöön ja sovi koulutuspaketista.
  • Saat yhteyshenkilöltä ilmoittautumislomakkeen. Merkitse työnantajasi tiedot laskutustietoihin, jolloin veloitamme työnantajaltasi sovitun hinnan.

 

Oletko yli 55-vuotias?

Vuoden 2023 alusta on astunut voimaan muutosturvalain laajennus, joka koskee yli 55-vuotiaita tuotannollisista tai taloudellisista syistä 1.1.2023 jälkeen irtisanottuja työntekijöitä. 

Lue lisää: Muutosturvakoulutus yli 55-vuotiaille

Työmarkkinoilla yli 50-vuotiaisiin työnhakijoihin kohdistuu yhä ikäsyrjintää ja ennakkoluuloja

Lue, miten Arja, Tom ja Sofia antavat omilla tarinoillaan ummehtuneille käsityksille kyytiä. He jatkoivat uraunelmointiaan vastatuulesta huolimatta. 

Työnantaja, etsitkö muutosturvapalveluita henkilöstöllesi? 

Tarjoa Rastor-instituutin työllistymistä edistävää valmennusta ja helpota irtisanotun tai lomautetun henkilön asemaa työmarkkinoilla.

Muutosturvapalvelut yrityksille