Kirjanpitäjän tutkinto™

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 8 kk

Jos etsit kattavaa peruskoulutusta taloushallinnon tehtäviin tai kirjanpitäjäksi, tämä koulutus on sinua varten! Kirjanpitäjän tutkinnon suoritettuasi pystyt hoitamaan pienyrityksen kirjanpidon itsenäisesti.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
3 450 + alv 24%

Voit ostaa tutkintoon sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Koulutuksella kirjanpidon ammattilaiseksi

Tämä kirjanpitäjän koulutus perehdyttää sinut kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti kirjanpidon tehtäviin. Koulutuksen suoritettuasi olet osaava kirjanpitäjä, joka tuntee kirjanpidon säännökset, hallitsee juoksevan kirjanpidon ja osaa laatia tilinpäätöksen itsenäisesti. Tunnet myös reskontrat ja arvonlisäverotuksen perusteet sekä nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon periaatteet. 

Koulutuksen harjoitustehtävissä hyödynnetään oikeiden yritysten todellisia kirjanpito-caseja, ja pääset kertaamaan kirjanpidon tärkeimpiä teemoja koulutusta täydentävissä vapaaehtoisissa kertauspäivissä.

Kirjanpitäjän tutkinto ei edellytä työpaikkaa taloushallinnossa tai kirjanpitäjänä. Koulutus sopii kirjanpidon työtehtäviin erikoistuville ja taloushallinnon tehtäviin tähtääville. Koulutus sopii erinomaisesti myös alan vaihtoa suunnitteleville. Se voi olla myös ensimmäinen askel matkalla kohti talouspäällikön roolia.

Kirjanpitäjän tutkinto koostuu 3 kurssista, joita voit opiskella myös yksittäin:

  • Kirjanpidon perusteet
  • Reskontrat taloushallinnossa ja arvonlisäverotuksen perusteet
  • Tilinpäätöksen laadinta
Laajuus
Koulutus kestää 8 kk. Siihen sisältyy 10 koulutuspäivää, Procountor-ohjelmistoharjoituksen sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 4–7 h viikossa.