Hankkeen yhteyshenkilöt

Maija Tahkola

Projektipäällikkö: Maija Tahkola

Toimin projektipäällikkönä Urahuoltamo-ESR-osahankkeessa vastaten hankkeen hallinnoinnista, viestinnästä ja tiedottamisesta, verkostoyhteistyöstä, kehittämistyöstä. Toteutan myös urasparrausta ja ryhmävalmennuksia.

Olen ohjaukseen suuntautunut kasvatustieteiden maisteri (Itä-Suomen yliopisto 2016) ja työskennellyt reilun kymmenen vuoden ajan monipuolisissa ohjaus-, koulutus- ja sotealan tehtävissä pääasiassa julkisella ja kolmannella sektorilla sekä vuodesta 2021 asti Rastor-instituutissa.

Inspiroidun jatkuvasta oppimisesta erilaisissa ympäristöissä sekä itsetuntemuksen merkityksestä urasuunnittelussa. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse maija.tahkola@rastorinst.fi tai puhelimitse numerosta 050 560 6602.
 

Heli Heikkilä-Saarinen

Urasparraaja: Heli Heikkilä-Saarinen

Toimin Urahuoltamo-ESR-osahankkeessa urasparraajana. Minulla on lähes 20 vuoden työkokemus osaamisen kehittämisen parissa, aikuisten ohjauksen ja koulutuksen monipuolisissa tehtävissä.

Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, ammatillinen opettaja sekä ura- ja opinto-ohjaaja. Olen kiinnostunut työ-, ura- ja yleisen hyvinvoinnin kehittämisestä sekä ratkaisu- ja voimavaralähtöisyydestä, ja tämän vuoksi olenkin täydennyskouluttautunut lyhytterapeutiksi ja mindfulness-ohjaajaksi.

Koska olen malliesimerkki jatkuvasta työn ohella opiskelusta, löytyy minulta myös näkökulmaa opintojen ja muun elämän yhteensovittamiseen. Pohjois-Karjalaan minut liittää Joensuussa asuva siskoni perheineen sekä vuosittaiset lomareissut Joensuun, Polvijärven, Liperin ja Kolin maisemissa jo vuodesta 1993.  

Autan sinua mielelläni työuraasi liittyvissä kysymyksissä, urajumeissa ja haasteissa. Työssäni tärkeintä on kohtaaminen kanssasi, kuljen rinnalla kohti tavoitettasi. 
Tavoitat minut sähköpostitse heli.heikkila-saarinen@rastorinst.fi tai puhelimitse numerosta 040 352 4340.
 

Päivi Puhakka

Digisparraaja: Päivi Puhakka, KTM, Certified Business Coach®
p. 040 561 5306, paivi.puhakka@rastorinst.fi