Millaista osaamista työpaikallasi tarvitaan?

Yrityksesi on ainutlaatuinen – samoin sen kehittämisen tarpeet. Siksi käytännönläheiset koulutuksemme suunnitellaan vastamaan täsmälleen juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Palvelumme sopivat niin pienille kuin suurille yrityksille ja organisaation eri tasoille toimialasta riippumatta. Olipa kyseessä esihenkilöiden valmennus, myynnin ja asiakaskokemuksen tai muu osaamisen kehittäminen, työyhteisön hyvinvoinnin parantaminen, liiketoiminnan kasvattaminen, muutostilanteiden hallinta tai rekrytointitarve, asiantuntijamme ovat täällä auttamassa. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä matka kohti parempaa työelämää!

Valmennuksilla uudistetaan henkilöstön toimintatapoja

Yritysvalmennustemme tuloksellisuus perustuu siihen, että muutamme henkilöstön työtapoja ja toimintamalleja sekä rohkaisemme kokeiluihin ja parempiin valintoihin. Käytämme valmennuksessa moderneja, pedagogisesti toimiviksi todettuja työkaluja. Meillä oppiminen ei ole kuivien kalvojen tuijottelua vaan aidosti monimuotoista.

  • Treenit ja henkilökohtainen palaute yksilön toimintatavoista
  • Co-creation ja yhdessä oppiminen
  • Jatkuva tulosten mittaaminen
  • Valmennukselliset toimenpiteet kuten koulutuspäivät, verkko-oppiminen, mentorointi ja coaching
  • Asiakkaille näkyvien tulosten synnyttäminen Asiakas2-menetelmällä

Meillä oppimisen ja työnteon yhdistäminen luonnistuu. Valmennettava ammentaa tehtävien aiheet omasta työstään, joten opiskelu hyödyttää työnantajaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Näin osaamisen kehittämisen palvelumme muuttavat organisaatioiden tavoitteet arkiseksi tekemiseksi ja tekemisen tulokseksi, joka näkyy viivan alla.

yritysvalmennus-10.jpg

 

Mitä sinun yrityksesi tavoittelee?

Kerro meille haasteesi, etsitään yhdessä ratkaisu.

Ota yhteyttä