Tietoa opiskelusta

Rastor-instituutissa opiskelu on käytännönläheistä. Koulutukset on suunniteltu siten, että voit jatkaa työskentelyäsi samalla kun opiskelet. 

Tarjonnastamme löytyy monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia työssäkäyville, työtä etsiville ja uudesta ammatista haaveileville. Koulutustemme aloitukset ovat joustavia ja moneen voi hypätä mukaan pitkin vuotta. Meillä opiskeleminen sopii kaikille, jotka haluavat pysyä mukana työn ja työelämän muutoksissa. 

Mikä opiskelutapa sinulle sopii? 

Useimpiin koulutuksiimme sisältyy lähi- tai etäkoulutuspäiviä sekä etäopiskelua. Tarjonnassamme on myös kokonaan itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja.

Asiantuntijat kouluttavat

Koulutuspäivillä asiantuntevat kouluttajamme tuovat ensi käden tiedon suoraan työelämästä. Tule katsomaan, kuinka he heittäytyvät ja laittavat persoonansa peliin tsempatessaan aikuisopiskelijat parhaisiin oppimistuloksiin!

Kokoa tutkinto kurssi kerrallaan

Meillä voit opiskella kursseja, ammatillisia tutkintoja ja Rastor-instituutin omia työelämän arvostamia tutkintoja ja koulutusohjelmia. Monet kursseistamme ovat osa yhtä tai useampaa tutkintoa, mutta voit opiskella minkä tahansa kurssin myös erikseen. Voit paketoida käymäsi kurssit myöhemmin tutkinnoksi. Kurssit ja tutkinnot

Tutustu Oiva-oppimisympäristöömme!

Koulutustemme itsenäinen opiskelu tapahtuu inspiroivassa Oiva-oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja kursseihin liittyvät tehtävät. Katso demovideo Oivasta!

Oiva-oppimisympäristö demovideo.

Asiakaslupauksemme on tunnistettava muutos

Tunnistettava muutos tarkoittaa käytännössä sitä, että koulutuksessa saadut opit näkyvät oikeina, konkreettisina muutoksina opiskelijan työssä heijastuen koko työyhteisöön.

Muutos tuntuu mahtavalta arjessa, ja uusi virta heijastelee työyhteisöön.

Tervetuloa kokemaan itse, miltä tunnistettava muutos tuntuu!

Verkkopedagogiikan ammattilainen 

Rastor-instituutissa on vuosien kehitystyön myötä käytössä lukuisia toimiviksi testattuja tapoja ja työkaluja osaamisen kehittämiseen verkossa. Ymmärrys verkkopedagogiikasta ja teknisistä ratkaisuista tukevat koulutuksen suunnittelun ammattilaisia. Näin myös etäopiskelussa syntyy yhteisöllinen, vuorovaikutteinen oppimiskokemus – ja vaikuttavin oppimistulos. Näin teemme vaikuttavan etäkoulutuksen.