Kurssit ja tutkinnot

Meillä Rastor-instituutissa voit opiskella 

  • Opetushallituksen virallisia ammatillisia tutkintoja 
  • Rastor-instituutin omia työelämän arvostamia tutkintoja ja koulutusohjelmia
  • Kursseja lukuisista liike-elämän aiheista.

Meillä voit koota tutkinnon kurssi kerrallaan  

Monet kursseistamme ovat osa yhtä tai useampaa tutkintoa tai koulutusohjelmaa, mutta voit opiskella minkä tahansa kurssin myös erikseen. Jos innostut opiskelusta meillä, voit myöhemmin täydentää käymäsi kurssit joustavasti kokonaiseksi tutkinnoksi tai koulutusohjelmaksi.

Tarjoamme koulutusta uran jokaiseen vaiheeseen. Kaikissa koulutuksissamme ei edellytetä aiempaa kokemusta alalta tai alan työpaikkaa. Siksi monet koulutuksemme sopivat erinomaisesti työuransa alussa oleville sekä alanvaihtajille.  

Koulutuksiamme arvostetaan työelämässä. Monet tutkinnoistamme on perustettu vuosikymmeniä sitten, ja niistä on valmistunut jo tuhansia osaajia. Hyppää koulutuspolulle, joka johtaa sinut näiden osaajien joukkoon. 

Verkkokurssin opiskelu

Opiskele vaikka laiturin nokassa  

Useimmissa koulutuksissamme koulutuspäivät järjestetään etänä. Voit siis osallistua niihin verkon välityksellä sijainnistasi riippumatta. Tarjoamme myös verkkokursseja, joihin ei sisälly lainkaan lähiopetusta. Verkkokurssin voit opiskella itsenäisesti juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Motivaatiostasi pitää huolen kurssille asetettu aikaraja.  

Me vastaamme koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja oppimistuloksista. Rastor-instituutissa sinä voit keskittyä olennaiseen: uuden oppimiseen.  

Tarjonnassamme on peräti 40 tutkintoa ja kursseja yli sadasta aiheesta. Löydä itsellesi sopivimmat koulutushakuamme selaamalla!