Joustava ratkaisu kaikkiin rekrytointitarpeisiin

Kartoitamme yhdessä yrityksesi osaaja- ja koulutustarpeen. Näin löydämme tehtävään parhaiten soveltuvat työnhakijat. Räätälöimme tarpeen mukaan yrityksesi tavoitteita tukevan koulutuksen. Olemme myös tukena uuden osaajan perehdyttämisessä. Samalla koko organisaatio hyötyy ajantasaisista opeista, joita uusi rekrytointi ja koulutus tuovat mukanaan. 

Toimimme vastuullisesti tarjoamalla työnhakijoille hyvän hakijakokemuksen parantaen yrityksesi mielikuvaa työnantajana. Samalla olemme tekemässä yhteiskunnallista hyvää nostamalla Suomen työllistymisastetta.

Työllistymis- ja rekrytointipalvelumme yrityksille

Muutosturvapalvelumme tarjoavat laadukasta tukea ja työllistymistä edistävää valmennusta yritysten muutostilanteissa. Toimimme yhteistyössä TE-keskusten kanssa.

MUUTOSTURVAPALVELUT

Toteutamme yhteistyössä paikallisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa rekrytointiin tähtääviä koulutuksia, joiden tavoitteena on löytää yrityksille ja muille organisaatioille osaavaa työvoimaa. Koulutuksiin on mahdollista saada merkittävää rahallista tukea.

KATSO KOULUTUKSET

Osaajaverkostostamme voit löytää nopeasti uuden osaajan. Voimme räätälöidä myös koulutuspaketin osaamistarpeen mukaisesti.

LUE LISÄÄ

Hoidamme myös kohdennettuja ilmoitushakuja. Voimme räätälöidä juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan toimintatavan ja näkyvyyden.

LUE LISÄÄ

Etsitkö yritykseesi kausityöntekijöitä? Me voimme auttaa kesätyön- ja muiden kausityöntekijöiden löytämisessä.

LUE LISÄÄ


LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Tai ota suoraan yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Leea Pachaco

Leea Pacheco
asiakasratkaisupäällikkö
leea.pacheco@rastorinst.fi
Puh. 050 529 6410

Kristina Hupli

Kristina Hupli
rekrytointikonsultti
kristina.hupli@rastorinst.fi
Puh. 040 581 0750

 

 

Yrityspäättäjät huolissaan osaajapulasta –  jopa 55 % on valmis kouluttamaan rekrytoinnin yhteydessä.

 LATAA TUTKIMUS