Rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme – se turvallinen tapa rekrytoida

Toteutamme yhteistyössä paikallisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa koulutuksia, joiden tavoitteena on löytää yrityksille ja muille organisaatioille osaavaa työvoimaa. Koulutukset koostuvat oppimisesta työpaikalla sekä käytännönläheisistä koulutuspäivistä meillä Rastor-instituutissa.

Näihin rekrytointiin tähtääviin koulutuksiin on mahdollista saada merkittävää rahallista tukea. Ole siis yhteydessä niin autamme löytämään uutta, osaavaa henkilöstöä tarpeisiinne!

Huomioithan, että meneillään olevat tai juuri päättyneet muutosneuvottelut voivat olla este työssäoppimispaikan tarjoamiselle.

rekrytointiin tähtäävät koulutusket

RekryKoulutus – työvoimaa juuri teidän tarpeisiinne

RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto silloin kun teillä on vaikeuksia löytää ammattitaitoisia työntekijöitä. RekryKoulutuksen kautta voitte löytää ja kouluttaa uutta työvoimaa juuri teidän tarpeisiinne.  

RekryKoulutus voidaan toteuttaa yhteistyössä usean organisaation kanssa tai räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne. Työnantajayritys ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä niin, että työnantajana osuutenne on 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Yhteistyön tavoitteena on osallistujien työllistyminen.

F.E.C.-koulutus – rekrytoi osaaja asiantuntijatason tehtäviin

Yrityksen on mahdollista rekrytoida ELY-keskusten toiminta-alueella asiantuntija- tai erityisasiantuntijatason ammattilainen F.E.C.-koulutuksen kautta.

F.E.C.-koulutus on turvallinen väylä rekrytoida: työnhakija työskentelee yrityksessä koulutussopimuksella ja toteuttaa sinä aikana yritykselle aidon kehittämishankkeen. Samalla koulutettava tuo uudet opit koko organisaation käyttöön. Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen, mutta koulutussopimus ei sido yritystä rekrytointiin.

Yritysten usein kysytyt kysymykset rekrytoivista F.E.C-koulutuksista

KEKO-koulutus – kehitä yrityksen laatu- ja ympäristöosaamista

Kehittämiskoulutus eli KEKO on monimuotokoulutus, jossa korkeasti koulutetut ammattilaiset kehittävät aktiivisesti työssäoppimispaikkaansa ja opiskelevat samalla koulutuksen aihepiiriin liittyviä asioita.

Organisaatio saa puoleksi vuodeksi täysipäiväisen asiantuntijan kehittämään toimintaansa maksamalla vain koulutuksen kulut.

Rastor-insituutti auttaa löytämään uusia, osaavia työntekijöitä.

Onko yrityksessänne tarvetta henkilöstön rekrytointiin?

Kysy meiltä vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä