HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Ent. Henkilöstöassistentin tutkinto
Koulutuksen kesto 5 kk

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle kattavan ymmärryksen HR-työn kokonaisuudesta. Koulutuksen jälkeen pystyt tukemaan liiketoiminnan, henkilöstön ja asiakkaiden menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Koulutus sopii jo HR-tehtävissä toimiville tai HR-työstä vasta haaveileville.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
1 950 + alv 24%

Voit ostaa koulutusohjelmaan sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

HR-koordinaattorin koulutuksella luot pohjan ammattimaiselle HR-työlle

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa. Saat valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen sekä toimivan HR-työn rakentamiseen, jossa henkilöstön potentiaali pääsee kukoistamaan. Opit työsuhteen elinkaaren vaiheet ja tiedät, mitä HR-tehtäviä kuuluu kuhunkin vaiheeseen. Käsitteet ja terminologia sekä HR:n lakisääteiset tehtävät tulevat koulutuksen myötä sinulle tutuksi.  

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, vasta-alkajille tai alan vaihtajille. Koulutus antaa edellytykset edetä vaativampiin HR-tehtäviin ja uutta uraa harkitseville hyvän pohjan hakeutua alan työtehtäviin. HR-koordinaattorin koulutusohjelman jälkeen olet valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.  


Koulutuksen hyödyt sinulle 

  • ymmärrät HR:n kokonaisuuden  
  • saat tietoja, taitoja ja osaamista HR:n tehtävistä ja roolista  
  • osaat toimia keskeisissä HR:n operatiivisissa tehtävissä 
  • pystyt tukemaan kehittämishankkeissa ja HR-prosesseissa
     

Koulutuksen hyödyt työnantajalle 

  • organisaation henkilöstöasiat tulevat hoidetuksi oikein ja tehokkaasti 
  • osaavan HR-ammattilaisen työn myötä saavutetaan kustannussäästöjä ja toiminnan tuloksellisuutta 
  • HR-osaamisen myötä organisaation tulevaisuuden suunnittelu ja varautuminen sekä päätöksenteko on helpompaa ja tuloksellisempaa


Työllistyykö HR-koordinaattorin koulutusohjelmalla?

Työllistymiseen vaikuttavat monet asiat, mutta aiempien opiskelijoiden positiivinen palaute osoittaa, että koulutuksellamme on myönteisiä vaikutuksia työllistymiseen HR-alalla. Rastor-instituutin koulutukset ovat tunnettuja ja arvostettuja HR-ammattilaisten ja yritysjohdon keskuudessa. Oman osaamisen aktiivinen kehittäminen ja ajantasaiset tiedot HR-alalta ovat avainasemassa menestyksekkäässä työllistymisessä!

Vi erbjuder Utbildningsprogrammet för HR-koordinator även på svenska.

Laajuus
Koulutus kestää 5 kk. Siihen sisältyy 6 etäkoulutuspäivää, 2 itsenäisesti opiskeltavaa verkkokurssia, harjoitustehtäviä sekä itsenäistä opiskelua 3–5 h viikossa.