Etäkoulutus

Henkilöstöpäällikön tutkinto™

Etäopiskelu

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 6–12 kk

Oletko valmis vastuullisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin? Koulutuksessa opit suunnittelemaan HR:n toimintoja kokonaisuutena ja myös toteuttamaan suunnitelmat käytännössä. Koulutuksen suorittanut on HR-toimintojen ammattilainen, joka työllään tukee aidosti liiketoimintaa.

Alkaa


Hinta €
4 460 + alv 24%

Voit ostaa tutkintoon sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Näkemyksellinen henkilöstöpäällikkö ymmärtää HR-toiminnon strategisen merkityksen

Henkilöstöpäällikön tutkinnosta saat HR-työn vastuullisiin tehtäviin vaadittavat valmiudet. Pystyt luomaan toimivia HR-käytäntöjä, joilla parannat organisaation tuottavuutta – henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta. Opit rakentamaan prosesseja ja ratkaisuja, jotka tukevat organisaation esihenkilötyötä.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja esihenkilöille. HR-koulutus tukee sinua tavoitteissasi myös, jos haluat edetä urallasi kohti vaativampia HR-rooleja.

HR-koulutus on hyödyllistä erityisesti silloin, kun organisaatiossa on ajankohtaista perustaa, kehittää ja yhdenmukaistaa henkilöstöjohtamisen toimenpiteitä. Henkilöstöpäällikön tutkinnon suoritettuasi voit halutessasi edetä Henkilöstöjohtamisen valmennukseen.

Laajuus
Koulutus kestää 6–12 kk, riippuen valitsemistasi kursseista. Siihen sisältyy 1–6 h pituisia etäkoulutuspäiviä, joiden kokonaiskesto on 10–13 työpäivää. Lisäksi koulutukseen sisältyy omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua noin 3–6 h viikossa.
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät omien kurssivalintojesi mukaan.