Henkilöstöpäällikön tutkinto™

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 11 kk

Oletko valmis henkilöstöpäällikön tehtäviin? Koulutuksessa opit suunnittelemaan HR:n toimintoja kokonaisuutena ja myös toteuttamaan suunnitelmat käytännössä. Koulutuksen suorittanut henkilöstöpäällikkö on HR-toimintojen ammattilainen, joka työllään tukee aidosti liiketoimintaa.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
5 460 + alv 24%

Voit ostaa tutkintoon sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Näkemyksellinen henkilöstöpäällikkö ymmärtää HR-toiminnon strategisen merkityksen

Henkilöstöpäällikön tutkinnosta saat henkilöstöjohtamisen vastuullisiin tehtäviin vaadittavat valmiudet. Pystyt luomaan toimivia HR-käytäntöjä, joilla parannat organisaation tuottavuutta – henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta. Opit rakentamaan prosesseja ja ratkaisuja, jotka tukevat organisaation esimiestyötä.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja esimiehille. HR-koulutus tukee sinua tavoitteissasi myös, jos haluat edetä urallasi kohti vaativampia HR-rooleja.

HR-koulutus on hyödyllistä erityisesti silloin, kun organisaatiossa on ajankohtaista perustaa, kehittää ja yhdenmukaistaa henkilöstöjohtamisen toimenpiteitä. Henkilöstöpäällikön tutkinnon suoritettuasi voit halutessasi edetä Henkilöstöjohtamisen valmennukseen.