Etäkoulutus

Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 10 h

Mitä tekoäly (AI) tarkoittaa HR-työssä, mihin sitä voi käyttää ja mihin ei? Aloita tekoälyn hyödyntäminen kartoittamalla sen mahdollisuuksia ja soveltuvuutta HR-työhön. Koulutuksessamme selvität, millaisia parannuksia voit tekoälyllä saada aikaan esihenkilöiden, työntekijöiden ja koko organisaation arjessa.

Alkaa


Hinta €
650 + alv 24%

Tekoälyn hyödyntäminen tehostaa ja auttaa keskittymään olennaiseen

Tee tekoälystä työkaverisi ja aloita älykkäämpi henkilöstötyö! Tekoäly tekee töitä, joita ihminen on tähän asti tehnyt. Sen avulla säästät aikaa ja voit keskittyä sparraukseen, keskusteluihin sekä tukemiseen – asioihin, joissa ihmisen rooli on tärkeä, ja joita tekoäly ei pysty korvaamaan. 

Koulutuksessa saat perustiedot HR-työhön sovellettavista tekoälypohjaisista työkaluista ja hahmotat tekoälyn mahdollisuudet henkilöstöammattilaisen näkökulmasta nyt ja tulevaisuudessa. 
Kuulet, miten tekoälyä voi hyödyntää rekrytoinnissa ja osaamisen kehittämisen prosesseissa. Sinulle kirkastuu myös, miten tekoälyllä taklataan vääristymiä (bias). Kun opit hyödyntämään tekoälyn tuottamaa dataa, voit heittää roskiin oletukset ja arvailut.

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, liiketoimintavastuullisille asiantuntijoille sekä esihenkilöille, joiden työhön kuuluu HR-tehtäviä. Voit opiskella kurssin itsenäisenä kokonaisuutena tai sisällyttää sen Henkilöstöpäällikön tutkintoon tai HR-asiantuntijaohjelmaan.

Laajuus
Koulutuksen kesto on n. 10 h. Se sisältää kaksi puolen päivän etäkoulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua ja omaan työhön liittyviä harjoituksia.