HR liiketoiminnan kumppanina, Espoo

Miten HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea liiketoimintaa? Tällä kurssilla yhdistät HR:n ja liiketoiminnan ymmärryksen. Syvennyt juuri oman organisaatiosi menestystekijöihin ja kehittämiskohteisiin.

Lisätietoa koulutuksesta

HR liiketoiminnan kumppanina -kurssilla tarkastelet, mikä merkitys organisaatiosi strategialla on henkilöstöjohtamiseen ja omaan työhösi. Koulutuksen avulla rakennat organisaatiosi henkilöstöstrategian niin, että se tukee yrityksen liiketoimintaa ja tavoitteiden saavuttamista. Sinulla on keinoja priorisoida tärkeimmät HR-haasteet, todella tarttua niihin ja viedä kehitysprojektit päätökseen.

Koulutus on tarkoitettu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville kuten henkilöstöpäälliköille ja henkilöstöpäällikön tehtäviin siirtyville.

Koulutuksessa syvennyt omaan organisaatioosi ja purat sieltä esiin kriittiset menestystekijät ja kehittämistarpeet. Näin viet organisaatioosi näkemyksen niistä HR-toimenpiteistä, joihin keskittyminen tukee parhaiten liiketoimintaanne.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2

Espoo
30.9.2020

Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

Anne Haggrén, toimitusjohtaja, AH Consulting Oy

Terhi Ahvonen, HR-asiantuntija

1. koulutuspäivä 

  • Liiketoimintastrategiasta HR-strategiaan
  • HR:n pelikenttä ja kokonaisuus

2. koulutuspäivä

  • Työsuhteen elinkaari, HR:n prosessit ja välineet
  • HR:n rooli muuttuvassa liiketoiminnassa
  • Henkilöstöpäällikön rooli ja tehtävät sekä henkilöstötyö käytännössä


Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?