Henkilöstöpäällikön tutkinto

Oletko valmis henkilöstöpäällikön tehtäviin? Koulutuksessa opit suunnittelemaan HR:n toimintoja kokonaisuutena ja myös toteuttamaan suunnitelmat käytännössä. Koulutuksen suorittanut henkilöstöpäällikkö on HR-toimintojen ammattilainen, joka työllään tukee aidosti liiketoimintaa.

Lisätietoa koulutuksesta

Näkemyksellinen henkilöstöpäällikkö ymmärtää HR-toiminnon strategisen merkityksen  ja tehtävät. Henkilöstöpäällikön tutkinnosta saat henkilöstöjohtamisen vastuullisiin tehtäviin vaadittavat valmiudet.  Pystyt luomaan toimivia HR-käytäntöjä, joilla parannat organisaation tuottavuutta – henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta. Opit rakentamaan prosesseja ja ratkaisuja, jotka tukevat organisaation esimiestyötä.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja esimiehille. HR-koulutus tukee sinua tavoitteissasi myös, jos haluat edetä urallasi kohti vaativampia HR-rooleja.

HR-koulutus on hyödyllistä erityisesti silloin, kun organisaatiossa on ajankohtaista perustaa, kehittää ja yhdenmukaistaa henkilöstöjohtamisen toimenpiteitä. Henkilöstöpäällikön tutkinnon suoritettuasi voit halutessasi edetä Henkilöstöjohtamisen tutkintoon

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
Laajuus
Tutkinto kestää 11 kk. Siihen sisältyy 12 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 36 op.
Kouluttajat

mm.

Anne Haggrén, toimitusjohtaja, AH Consulting Oy

Marko Kesti, apulaisprofessori, Lapin yliopisto

Piia Heikkilä, HR-valmentaja, Luona Oy

 

Tutkinto koostuu viidestä kiinteästä ja yhdestä valinnaisesta kurssista. Kurssien tarkempi koulutussisältö on esitelty kunkin kurssin omalla sivulla. 

Kiinteät kurssit (5)

HR liiketoiminnan kumppanina 30.9.-1.10.2020
Miten HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea liiketoimintaa? Tällä kurssilla yhdistät HR:n ja liiketoiminnan ymmärryksen. Syvennyt juuri oman organisaatiosi menestystekijöihin ja kehittämiskohteisiin. 
 

Työoikeutta HR-lähtöisesti 26.-27.11.2020
Osaatko soveltaa työoikeutta? Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työn tekemisen pelisäännöt sekä esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.
 

Henkilöstö investointina 25.-26.1.2021
Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden. 
 

Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen 27.-28.4.2020
Miten johdetaan henkilöstön osaamista?  Miten vaikutetaan suoritukseen ja saadaan jokaisen työntekijän potentiaali käyttöön? Tällä kurssilla opit tuntemaan henkilöstönsuunnittelun kokonaisuuden ja rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman. 
 

Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen ​​​​​8.-9.6.2020
Organisaatiokulttuuriin on mahdollista vaikuttaa! Kurssilla autat tekemään oman organisaatiokulttuurin näkyväksi ja saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen. 
 

Valinnaiset kurssit (valitse yksi)

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen 11.-12.3.2020
Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Kurssilla opit työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen 9.-10.3.2020
Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

 

Voit opiskella kursseja myös yksitellen!

 Jokin muu koulutus?