Työoikeutta HR-lähtöisesti, Espoo

Työoikeus luo raamit työhön liittyvälle toiminnalle ja toimijoille. Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työyhteisön toiminnalle ja esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.

Lisätietoa koulutuksesta

Kurssilla perehdyt työoikeuteen HR:n näkökulmasta. Saat käytännön työkaluja, jotka ohjaavat työoikeuden soveltamisessa. Kurssilla ei käydä läpi työlainsäädäntöä kokonaisuudessaan, vaan keskitytään sen keskeisiin osiin ja niiden tulkintaan. Kurssilla käsitellään ongelmia, jotka koskevat lähes jokaista työpaikkaa, ja joiden ratkaisussa on syytä pitää mielessä eri näkökulmia, kuten oikeudellinen, taloudellinen ja inhimillinen.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka jo hallitsevat työlainsäädännön perusteet.

Vahva työlainsäädännön tuntemus on tukeva pohja HR- ja esimiestyölle, ja sen avulla voidaan välttää monet hankalat tilanteet. Koulutuksella varmistat omassa työssäsi, että yrityksesi noudattaa työlainsäädäntöä. Osaat myös ohjata esimiehiä toimimaan oikein. Työsuhdeasioiden lainmukainen hoitaminen ja henkilöstön tasapuolinen kohtelu parantavat työhyvinvointia ja lisäävät työssä viihtymistä.

Tämä kurssi sisältyy Henkilöstöpäällikön tutkintoon.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2

Espoo
26.11.2020

Koulutuspäivät
26.11.2020, 27.11.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä 7–10 h ohjattua etäopiskelua viikossa.  Laajuus 6 op.
Kouluttajat

Helena Jylli, Varatuomari, Prologon-kehittämispalvelut

Henna-Riikka Huhta, OTK

Koulutuspäivien aiheet

  • Työsuhteiden ehdot
  • Esimiestyön tukeminen
  • Yhteistoiminta
  • Yrityksen muutostilanteet
  • Työsuhteen päättäminen

Aiheita käsitellään luentojen ja case-harjoitusten avulla pienryhmissä ja yksilöllisten tehtävien kautta.

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?