Etäkoulutus

Työoikeutta HR-lähtöisesti

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 2 kk

Työoikeus luo raamit työhön liittyvälle toiminnalle ja toimijoille. Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työyhteisön toiminnalle ja esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Kurssilla perehdyt työoikeuteen HR:n näkökulmasta. Saat käytännön työkaluja, jotka ohjaavat työoikeuden soveltamisessa. Kurssilla ei käydä läpi työlainsäädäntöä kokonaisuudessaan, vaan keskitytään sen keskeisiin osiin ja niiden tulkintaan. Kurssilla käsitellään ongelmia, jotka koskevat lähes jokaista työpaikkaa, ja joiden ratkaisussa on syytä pitää mielessä eri näkökulmia, kuten oikeudellinen, taloudellinen ja inhimillinen.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka jo hallitsevat työlainsäädännön perusteet.

Vahva työlainsäädännön tuntemus on tukeva pohja HR- ja esimiestyölle, ja sen avulla voidaan välttää monet hankalat tilanteet. Koulutuksella varmistat omassa työssäsi, että yrityksesi noudattaa työlainsäädäntöä. Osaat myös ohjata esimiehiä toimimaan oikein. Työsuhdeasioiden lainmukainen hoitaminen ja henkilöstön tasapuolinen kohtelu parantavat työhyvinvointia ja lisäävät työssä viihtymistä.

Tämä kurssi sisältyy Henkilöstöpäällikön tutkintoon.