Espoo

Henkilöstöjohtamisen valmennus

Etä-/lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 8 kk

Henkilöstöjohtamisen valmennus on henkilöstöjohtajille sekä HR Business Partnereille suunnattu valmennus, joka syventää henkilöstöjohtamisen strategista osaamista. Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa pureudutaan juuri sinun tarpeisiisi ja organisaatiosi haasteisiin. Koulutusta uudistetaan. Uudistettu koulutus käynnistyy myöhemmin vuoden 2024 aikana.

Alkaa


Hinta €
4 460 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

HR-ammattilaisena olet keskeisessä roolissa henkilöstöjohtamisen rakentamisessa

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja henkilöstöjohtaminen sen tärkein menestyksen rakentaja. Hyvän henkilöstön lisäksi tarvitaan myös parasta mahdollista johtamista ja henkilöstöjohtamista, jotta henkilöstön täysi potentiaali ja kapasiteetti saadaan esiin.  Henkilöstöjohtamisen valmennuksella kytket henkilöstöjohtamisen tiukasti liiketoimintaan ja varmistat, että henkilöstöön liittyvät ratkaisut tukevat niin henkilöstön, asiakkaiden kuin organisaation menestymistä ja onnistumista – tiedät mitä asioita tehdä ja tiedät miten tehdä ne oikein.

Henkilöstöjohtamisen valmennuksen myötä saat valmiuksia toimia vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä. Valmennuksessa pääset tutustumaan uusimpiin henkilöstöjohtamisen ilmiöihin ja toimintatapoihin. Valmennukseen kuuluvassa henkilökohtaisessa sparrauksessa voit esittää organisaatioosi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi liittyviä kysymyksiä, joihin pääset luomaan ratkaisut itse ammattilaisen avustuksella.

Valmennuksen jälkeen kykenet tuomaan organisaatiosi johtamisjärjestelmää näkyväksi, jolloin tiedostamattomiin tekijöihin on helpompi tarttua. Näin johtamista on helpompi viedä jatkossa haluttuun suuntaan.

Valmennus sopii vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville tai niille, joiden vastuut ovat kasvamassa ja strategisen henkilöstöjohtamisen ymmärrys ja osaaminen on välttämätöntä työn kannalta. 

Laajuus
Koulutus kestää 8 kk. Siihen sisältyy 9 kpl 3–7 h pituista etäkoulutuspäivää. Lisäksi koulutukseen sisältyy 3 henkilökohtaista sparrausta HR-ammattilaisen kanssa. Omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua on 3–6 h viikossa.