Henkilöstöjohtamisen valmennus, Espoo

Uutuus!

HR-ammattilainen, syvennä omaa johtamisosaamistasi ja kehitä organisaatiosi strategista henkilöstöjohtamista! Henkilöstöjohtamisen valmennuksella kytket henkilöstöjohtamisen tiukasti liiketoimintaan ja varmistat tavoitteita tukevan onnistumisen – tiedät mitä asioita tehdä ja tiedät miten tehdä ne oikein. Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa pureudutaan juuri sinun tarpeisiisi ja organisaatiosi haasteisiin.

HR-ammattilaisena olet keskeisessä roolissa henkilöstöjohtamisen rakentamisessa

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja henkilöstöjohtaminen sen tärkein menestyksen rakentaja. Hyvän henkilöstön lisäksi tarvitaan myös parasta mahdollista johtamista ja henkilöstöjohtamista, jotta henkilöstön täysi potentiaali ja kapasiteetti saadaan esiin.  

Henkilöstöjohtamisen valmennuksen myötä saat valmiuksia toimia vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä sekä tukea ammatti-identiteettisi kasvuun. Valmennuksessa pääset tutustumaan uusimpiin henkilöstöjohtamisen ilmiöihin ja toimintatapoihin. Lisäksi kartutat muita tärkeitä HR:n osaamistarpeita, kuten osto- ja hankintaosaamista. Valmennukseen kuuluvassa henkilökohtaisessa sparrauksessa voit esittää organisaatioosi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi liittyviä kysymyksiä, joihin pääset luomaan ratkaisut itse ammattilaisen avustuksella. 

Valmennuksen jälkeen kykenet tuomaan organisaatiosi johtamisjärjestelmää näkyväksi, jolloin tiedostamattomiin tekijöihin on helpompi tarttua. Näin johtamista on helpompi viedä jatkossa haluttuun suuntaan.  

Valmennus sopii vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville tai niille, joiden vastuut ovat kasvamassa ja strategisen henkilöstöjohtamisen ymmärrys ja osaaminen on välttämätöntä työn kannalta. 

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
5760 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 8 kk
Koulutuspäivät 2 + 9 verkkovalmennusta + 3 sparrausta

Espoo
kevät 2022