Palkanlaskijan tutkinto™, Espoo

Tässä koulutuksessa saat kokonaiskuvan tarpeellisista työlainsäädännön osa-alueista ja opit hoitamaan palkanlaskentaa itsenäisesti. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Voit valita, osallistutko koulutuspäiviin etänä vai paikan päällä (hybriditoteutus).

Lisätietoa koulutuksesta

Palkanlaskijan tutkinto on perusteellinen palkanlaskennan koulutus. Tutkinnon käytyäsi hallitset kattavasti palkanlaskentaan liittyvät viranomaisohjeet ja työlainsäädännön, ja sinulla on tulosvastuullista näkemystä palkkahallintoon.

Tutkinto sopii palkkahallinnon tehtävissä toimiville ja niihin tähtääville. Koulutus ei edellytä työpaikkaa taloushallinnossa tai palkanlaskennan tehtävissä. Siksi se sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Palkanlaskennan ja työlainsäädännön aukoton tuntemus on yritykselle välttämätöntä. Koulutuksen myötä saatat myös yrityksesi palkkahallinnon tiedot ajan tasalle ja opit, miten voit päivittää jatkossa tietosi itsenäisesti.

Kysy lisätietoja
Liisa Tuhkanen tarjoomapäällikkö 050 401 4925 liisa.tuhkanen@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 1938 € 2280 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuspäivät 6 (hybridi)

Espoo
19.9.2022


Työni tehokkuus parani varmasti sekä tiedän, että lasken nyt palkat oikein.

Palkanlaskennan kokonaisuuden hahmottaa nyt paremmin. Parasta olivat opit ja varmuus palkan laskemisessa, ohjeiden löytämisessä ja luotettavuuden arvioinnissa.