Etäkoulutus

Palkanlaskijan tutkinto™

Monimuoto etänä

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 6 kk

Hanki varmuutta palkanlaskennan tehtäviin tai tee palkanlaskennasta itsellesi uusi ammatti! Palkanlaskijan tutkinto varmistaa, että osaat hoitaa palkanlaskennan itsenäisesti ja työlainsäädännön mukaisesti. Koulutuspäivät toteutetaan etäyhteydellä. Kertauspäiviin on mahdollista osallistua myös koulutustiloissamme Espoossa tai Oulussa.

Alkaa


Hinta €
2 280 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Palkanlaskijan tutkinto on kattava ja perusteellinen palkanlaskennan koulutus. Tutkinnon käytyäsi hallitset palkanlaskentaan liittyvät viranomaisohjeet ja työlainsäädännön, ja sinulla on tulosvastuullista näkemystä palkkahallintoon.

Tutkinto sopii palkkahallinnon tehtävissä toimiville ja niihin tähtääville. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta tai työpaikkaa taloushallinnossa tai palkanlaskennan tehtävissä. Siksi se sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Palkanlaskennan ja työlainsäädännön aukoton tuntemus on yritykselle välttämätöntä. Koulutuksen myötä saatat myös yrityksesi palkkahallinnon tiedot ajan tasalle ja opit, miten voit päivittää jatkossa tietosi itsenäisesti.