HAKU ON PÄÄTTYNYT! Resurssitarve palkanlaskennassa tai muissa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä?

Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta Palkkahallinnon F.E.C -koulutuksen osallistujille.

Palkanlaskennan F.E.C on rekrytoiva koulutus, jonka kautta voit saada työntekijän palkanlaskennan tehtäviin. Työnkuvaan voi sisältyä myös muita talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessäsi sekä opiskelee samanaikaisesti Rastor-instituutin koulutuksessa tuoden yritykseesi tuoreimmat palkkahallinnon tiedot ja opit. 

Kaikki koulutuksen suorittaneet saavat Rastor-instituutin Palkanlaskijan tutkinnon todistuksen. PHT-tentin vaatimukset täyttävät voivat osallistua PHT-tenttiin ja suorittaa Tili-instituuttisäätiön myöntämän arvostetun palkkahallinnon asiantuntijatutkinnon (PHT).
 

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksesi palvelukseen. Valitsette koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

rekrykoulutusprosessi-yrityksille.jpg

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana koulutettava työskentelee yrityksessä ja osallistuu Rastor-instituutin järjestämiin koulutuspäiviin. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan 21.3.2022  mennessä, kun sopiva koulutettava löytyy. Koulutus päättyy viimeistään 14.9.2022 aloitusajankohdasta riippuen. (lomajakso on 20.–24.6.). Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa.

Hinta

Hakijoiden esittely on maksutonta. Jos hakijoista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1400 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Marjo Heijari
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 050 562 4250
marjo.heijari@rastorinst.fi

Linda Öhman
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 040 522 9228
linda.ohman@rastorinst.fi

Palkanlaskennan F.E.C -koulutuksen sisältö 

  • Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi
  • Työsopimuslaki ja sen soveltaminen käytännössä palkanlaskijan työtehtävissä
  • Palkanlaskennan perusteet jatko
  • Työnantajan ilmoitusmenettely ja palkkakirjanpito
  • Vuosilomalaki, loman ansainta, antaminen ja vuosilomapalkan laskeminen
  • Työaikalaki ja palkkahallinto
  • Työehtosopimukset ja niiden soveltaminen
  • Palkanlaskennan erityistilanteet
  • Palkkahallinon tietojärjestelmät ja raportointi
  • PHT-tenttiin valmentava päivä + PHT tentti

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.