Tarvitsetko apua yrityksesi taloushallintoon?

Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta Palkanlaskija F.E.C -koulutuksen osallistujille.

Palkanlaskennan F.E.C on rekrytoiva koulutus, jonka kautta voit saada työntekijän palkanlaskennan tai muihin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessäsi sekä opiskelee samanaikaisesti Rastor-instituutin koulutuksessa tuoden yritykseesi tuoreimmat palkkahallinnon tiedot ja opit. 

Kaikki koulutuksen suorittaneet saavat Rastor-instituutin Palkanlaskijan tutkinnon todistuksen. PHT-tentin vaatimukset täyttävät voivat osallistua PHT-tenttiin ja suorittaa Tili-instituuttisäätiön myöntämän arvostetun palkkahallinnon asiantuntijatutkinnon (PHT).

Edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi asiantuntija yrityksen palvelukseen. Valitset koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Hakijoilla on taloushallinnon / palkanlaskennan tehtäviin soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto ja/tai soveltuvaa työkokemusta taloushallinnon tai hallinnollisista tehtävistä. He voivat olla myös alanvaihtajia, joilla on edellä mainittua soveltuvaa koulutus- tai työkokemusta. Tärkeää on hyvä motivaatio kehittyä palkanlaskennan asiantuntijaksi.

Miten edetä?

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään. Varaa puolen tunnin etätapaaminen, niin jutellaan lisää.

VARAA TÄSTÄ

Näin uuden osaajan rekrytointi etenee: 

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C-koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen jälkeen.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan aikavälillä 2.4. – 13.5.2024 kun sopiva osaaja löytyy. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Koulutus sisältää 5 päivää lomaa, joka sijoittuu ajanjaksolle  15.-19.7.2024 (vko 29).

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1400 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään. Varaa puolen tunnin etätapaaminen, niin jutellaan lisää.

VARAA TÄSTÄ

Koulutus sisältää seuraavat osa-alueet

•    Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi 
•    Työsopimuslaki ja sen soveltaminen käytännössä palkanlaskijan työtehtävissä 
•    Palkanlaskennan perusteet jatko 
•    Työnantajan ilmoitusmenettely ja palkkakirjanpito 
•    Vuosilomalaki, loman ansainta, antaminen ja vuosilomapalkan laskeminen 
•    Työaikalaki ja palkkahallinto 
•    Työehtosopimukset ja niiden soveltaminen 
•    Palkanlaskennan erityistilanteet 
•    Palkkahallinon tietojärjestelmät ja raportointi 
•    PHT-tenttiin valmentava päivä + PHT tentti

Pidätämme oikeuden sisällön muutoksiin.