Uusi esimies -verkkokoulutus, Verkko

Opiskele esimiestyön kokonaisuutta verkossa itsenäiseen tahtiin. Koulutuksessa ymmärrät, mistä tuloksekas esimiestyö rakentuu. Opit, mitä kuuluu esimiehen vastuisiin ja velvollisuuksiin. Osaat johtaa itseäsi ja tiimiäsi kohti tuloksia. Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville.

Lisätietoa koulutuksesta

Ota haltuun esimiestyön kokonaisuus ja esimiesroolin perusasiat. Verkkokurssilla opit esimiehen työoikeudelliset vastuut ja velvollisuudet ja opit hoitamaan esimiestyötä säädösten mukaisesti. Ymmärrät talouden kokonaisuuden ja tunnistat, miten omat päätökset ja oman yksikön toiminta vaikuttavat kannattavuuteen ja liiketoimintaan. Kurssilla syvennyt myös itsesi johtamiseen ja kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.

Uusi esimies -verkkokoulutus on sinua varten, jos olet juuri aloittanut esimiehenä tai harkitset ensimmäiseen esimiestehtävääsi hakeutumista.  Koulutus koostuu esimiestilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista ja kyselyistä, joissa reflektoit omaa esimiestyötäsi. Koulutus sopii erinomaisesti opiskeltavaksi työn ohessa.
 
Luotsaa tiimisi kohti tavoiteltuja tuloksia ja rakenna uudessa esimiesroolissasi heti alkumetreillä hyvää esimieskulttuuria organisaatioosi. 

 

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@rastorinst.fi
600 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Verkko
joustava aloitus


Uusi esimies -verkkokurssisarjan toteutus on aivan LOISTAVA! Selkeä, johdonmukainen ja etenee rauhallisesti. Välissä olevat tehtävät syventävät perehtymistä asiaan ja haastavat sinut oikeasti pohtimaan.