Henkilöstöhallinnon kokonaisuus tutuksi, Espoo

Koulutuksessa hahmotat, mitkä ovat henkilöstötoiminnon tehtävät organisaatiossa ja miten niillä voidaan vaikuttaa työyhteisöön. Osaava HR-ammattilainen tukee työllään esimiehiä ja johtoa sekä auttaa henkilöstöä menestymään työssään.

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstöhallinto eli HR vaikuttaa omalla työpanoksellaan koko työyhteisöön. HR-tehtävissä työskentelevät rakentavat toimivaa, tuloksellista työyhteisöä, sillä heidän vastuullaan ovat usein mm. henkilöstön osaamisen ja toimivan työyhteisön kehittäminen. Tämän kurssin jälkeen ymmärrät miten henkilöstöjohtaminen voi tukea organisaation tavoitteiden saavuttamista ja mikä voi olla oma roolisi HR-ammattilaisena.  Kurssiin sisältyy myös HR:n perusteet -verkkokurssi  joka luo sinulle käsityksen henkilöstöjohtamisen ja HR:n merkityksestä, tehtävästä ja roolista organisaatiossa.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville tai niihin siirtyville, mm. henkilöstöassistenteille ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin HR-toiminnon roolia ja tehtäviä organisaatiossa. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1420 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1,5 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
1.4.2020

Koulutuspäivät
1.4.2020, 2.4.2020
Laajuus
Koulutus kestää 1,5 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä, HR-verkkokurssi sekä 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 4 op.
Kouluttajat

 

 

1. koulutuspäivän teemoja ovat esim: 

  • HR:n rooli ja merkitys organisaation menestykselle
  • HR:n osa-alueet
  • HR vuosikello suunnittelun välineenä
  • HR:n tulevaisuuden haasteet

Ohjattu verkko-opiskelu 1,5 kk

Etäjaksolla opit analysoimaan henkilöstöhallinnon merkitystä, tehtäviä ja roolia. Saat käsityksen henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta ja osa-alueista. Opit myös, mikä on HR-ammattilaisen rooli ja osaamisvaatimukset. Harjoitustehtävissä tarkastelet omaa työyhteisöäsi ja sen HR-toimintoja ja HR:n roolia. 

Opit käytännössä, miten oman organisaatiosi henkilöstöhallinto on rakentunut, miten se toimii ja mikä on oma roolisi siinä.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?