Etäkoulutus

Kasva kirjoittajana

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 3 kk

Suunnittele sisältösi ja viimeistele verkkotekstisi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisten ohjauksessa.

Alkaa


Hinta €
1 630 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Naseva ja oikeakielinen kirjoittaminen säästää aikaa ja vapauttaa resursseja muuhun työhön. Tässä uudistuneessa kirjoittajakoulutuksessa syvennyt tiedottavaan kirjoittamiseen, kuten tiedotteisiin, uutisiin, sosiaalisen median sisältöihin ja muihin verkkoteksteihin. Opit vaikuttamaan lukijoihisi kanavassa kuin kanavassa ja kirjoittamaan entistä sujuvampaa suomea. Koulutuksen jälkeen olet varmempi ja tehokkaampi kirjoittaja ja kirjallisten verkkosisältöjen tuottaja.

Tämä kirjoittajakoulutus soveltuu kirjoittajille ja viestinnän tai markkinoinnin tehtävissä toimiville, mutta myös muille työssään kirjoittaville, kuten johdon assistenteille, sihteereille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Kasva kirjoittajana on osa Viestijän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua ja suorittaa koko tutkinnon. 

Koulutuspäivät
10.10.2023, 21.11.2023, loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin