Verkko

Viestijän tutkinto™

Monimuoto etänä
?

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 12 kk

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto on monipuolinen koulutus, joka kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen. Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme.

Alkaa


Hinta €
3 800 + alv 24%

Hinta julkisen sektorin työntekijöille 3 400 € + alv 24 %.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Viestintä tehostaa työskentelyä ja tuo tulosta

Ammattitaitoisena viestijänä edistät liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista ja rakennat toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä sekä sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. 

Koulutuksessa kirkastat kokonaiskuvan roolistasi viestijänä ja saat hyödyllisiä työkaluja oman työsi tehostamiseen. Saat ideoita viestinnän suunnitteluun ja keinoja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Harjoittelet erilaisten tekstien tuottamista ja kasvat kirjoittajana. Oman kurssipolkusi mukaisesti kehität sometaitojasi tai keskityt esimeriksi tapahtumamarkkinointiin, sisäiseen viestintään tai visuaalisten sisältöjen tuottamiseen. 

Jos haluat varmuutta nykyiseen työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät uusiin tehtäviin, Viestijän tutkinto tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta tiedottaja- tai viestintätyöstä.

Tutkinto oli aiemmin nimeltään Tiedottajan tutkinto, MTi.