Onnistunut tapahtuma, Espoo

​Järjestätkö työssäsi tapahtumia? Koulutuksen avulla luot toimivan ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin sidotun tapahtumakonseptin. Saat henkilökohtaista ohjausta ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Lisätietoa koulutuksesta

Tapahtumien järjestämisessä tarvitaan niin luovuutta kuin organisointitaitojakin. Tässä koulutuksessa oivallat, miten tapahtumat sijoittuvat osaksi markkinointiviestintää ja koko yrityksen liiketoimintaa. Osaat suunnitella ja järjestää onnistuneen tapahtuman, ja osaat sitoa sen myynnillisiin tavoitteisiin. Hoidat hallitusti myös tapahtuman jälkimarkkinoinnin.

Koulutus soveltuu tapahtumia työssään järjestäville, mm. tapahtumakoordinaattoreille, markkinointi- ja myyntiassistenteille sekä markkinointisuunnittelijoille.

Koulutus valmistaa sinut innostavien kohtaamisten järjestämiseen. Saat käytännön testatut työkalut tapahtumien järjestämiseen. Huomioit tapahtumasuunnittelussa myös yrityksen tavoitteet, ja osaat niihin peilaten arvioida tapahtumien onnistumista. Opit myös osallistamaan omaa organisaatiotasi tapahtumasuunnitteluun.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
1200 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
28.10.2020

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä etäopiskelua 2-4 h viikossa. Laajuus on 1 ov.
Kouluttajat

Helena Wallo, ekonomi, yrittäjä, Faustus Oy

Koulutuspäivän sisältö

Kohtaamiset organisaation voimavarana

  • Kohtaamisen lajit
  • Kohtaamiset investointina
  • Kohtaamiset maineen kannalta

Tapahtuman suunnittelu

  • Suunnitteluvaihe
  • Itse tapahtuma
  • Jälkimarkkinointi, mittaaminen ja palaute
  • Ideat, teemat, mielikuva

Onnistuneen tapahtuman malli

  • Projektipäällikön rooli
  • Isännyyden ihanuus

Ohjattu verkko-opiskelu 1 kk

Etäjaksolla teet tapahtumasuunnitelman. Voit poimia tapahtuman yksityiskohdat omassa organisaatiossasi järjestetystä tapahtumasta. Suunnitelman tavoitteena on, että teet kokonaisvaltaisen suunnitelman, jossa otat huomioon kaiken tavoitteista ja niiden saavuttamisesta jälkimarkkinointiin. Saat henkilökohtaista palautetta suunnitelmastasi kouluttajalta.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?