Onnistunut tapahtuma

​Järjestätkö työssäsi tapahtumia? Koulutuksen avulla luot toimivan ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin sidotun tapahtumakonseptin. Saat henkilökohtaista ohjausta ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Lisätietoa koulutuksesta

Tapahtumien järjestämisessä tarvitaan niin luovuutta kuin organisointitaitojakin. Tässä koulutuksessa oivallat, miten tapahtumat sijoittuvat osaksi markkinointiviestintää ja koko yrityksen liiketoimintaa. Osaat suunnitella ja järjestää onnistuneen tapahtuman, ja osaat sitoa sen myynnillisiin tavoitteisiin. Hoidat hallitusti myös tapahtuman jälkimarkkinoinnin.

Koulutus soveltuu tapahtumia työssään järjestäville, mm. tapahtumakoordinaattoreille, markkinointi- ja myyntiassistenteille sekä markkinointisuunnittelijoille.

Koulutus valmistaa sinut innostavien kohtaamisten järjestämiseen. Saat käytännön testatut työkalut tapahtumien järjestämiseen. Huomioit tapahtumasuunnittelussa myös yrityksen tavoitteet, ja osaat niihin peilaten arvioida tapahtumien onnistumista. Opit myös osallistamaan omaa organisaatiotasi tapahtumasuunnitteluun.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 1020 € 1200 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1 (etäyhteydellä)

Verkko
26.10.2022

Espoo
19.9.2023