Verkko

Onnistunut tapahtuma

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1 kk

​Järjestätkö työssäsi tapahtumia? Koulutuksen avulla luot toimivan ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin sidotun tapahtumakonseptin. Saat henkilökohtaista ohjausta ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Alkaa


Hinta €
1 200 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Tapahtumien järjestämisessä tarvitaan niin luovuutta kuin organisointitaitojakin. Tässä koulutuksessa oivallat, miten tapahtumat sijoittuvat osaksi markkinointiviestintää ja koko yrityksen liiketoimintaa. Osaat suunnitella ja järjestää onnistuneen tapahtuman, ja osaat sitoa sen myynnillisiin tavoitteisiin. Hoidat hallitusti myös tapahtuman jälkimarkkinoinnin.

Koulutus soveltuu tapahtumia työssään järjestäville, mm. tapahtumakoordinaattoreille, markkinointi- ja myyntiassistenteille sekä markkinointisuunnittelijoille.

Koulutus valmistaa sinut innostavien kohtaamisten järjestämiseen. Saat käytännön testatut työkalut tapahtumien järjestämiseen. Huomioit tapahtumasuunnittelussa myös yrityksen tavoitteet, ja osaat niihin peilaten arvioida tapahtumien onnistumista. Opit myös osallistamaan omaa organisaatiotasi tapahtumasuunnitteluun.