Verkko

Projektijohtamisen verkkokoulutus

Itsenäinen verkko-opiskelu
?
Koulutuksen kesto 4 kk

Kattava starttipaketti sinulle, joka aloittelet projektityötä tai tähtäät projektipäälliköksi. Opit suunnittelemaan, johtamaan ja analysoimaan projekteja. Koulutus soveltuu kaikille toimialoille ja se opiskellaan kokonaan verkossa.

Alkaa


Hinta €
450 + alv 24%

Lisätietoa koulutuksesta

Työnteko muuttuu projektiluonteiseksi, joten projektijohtamisen taitoja tarvitaan kaikkialla. Koulutuksessa opit kaikki tärkeimmät asiat, jotka tulee ottaa huomioon projektin eri vaiheissa. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä elävästä työelämästä. 

Kaikki koulutuksen tehtävät voidaan soveltaa oikeaan työelämän projektiin, joten saat koulutuksen hyödyt välittömästi käyttöösi. Saat myös tallennettua työkalut itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Verkkokoulutuksessa opiskelua ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen. Projektijohtamisen verkkokoulutus sopii projektityötä aloitteleville ja projektipäälliköiksi tähtääville. Koulutus on suunniteltu niin, että se soveltuu millä tahansa toimialalla työskenteleville.