Etäkoulutus

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1,5 kk

Opi ja innostu hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi.

Alkaa


Hinta €
1 000 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Kurssilla opit suunnittelemaan sosiaalisen median käyttöä digitaalisessa markkinoinnissa ja organisaation viestinnässä systemaattisesti ja eri kanavien ominaispiirteet huomioiden. Saat kokonaiskuvan sosiaalisesta mediasta ja sen roolista asiakassuhteiden luomisessa ja rakentamisessa. Perehdyt asiantuntijan opastuksella muun muassa yritystilien käyttöön ja saat runsaasti ajankohtaisia vinkkejä eri somekanavien hyödyntämiseen. 

Koulutus sopii sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille että muille, jotka tarvitsevat varmuutta ja ideoita yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöön. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään sosiaalisen median perusperiaatteiden hallitsemista.

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa. Jos haluat kehittää some-osaamista omasta, ammatillisesta näkökulmastasi, suosittelemme Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -kurssia.