Sosiaalinen media markkinoinnissa

Opi ja innostu hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi.

Lisätietoa koulutuksesta

Kurssilla opit suunnittelemaan sosiaalisen median käyttöä digitaalisessa markkinoinnissa ja organisaation viestinnässä systemaattisesti ja eri kanavien ominaispiirteet huomioiden. Saat kokonaiskuvan sosiaalisesta mediasta ja sen roolista asiakassuhteiden luomisessa ja rakentamisessa. Perehdyt asiantuntijan opastuksella muun muassa yritystilien käyttöön ja saat runsaasti ajankohtaisia vinkkejä eri somekanavien hyödyntämiseen. 

Koulutus sopii sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille että muille, jotka tarvitsevat varmuutta ja ideoita yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöön. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään sosiaalisen median perusperiaatteiden hallitsemista.

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa. Jos haluat kehittää some-osaamista omasta, ammatillisesta näkökulmastasi, suosittelemme Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -kurssia.

Kysy lisätietoja
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@rastorinst.fi
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 1105 € 1300 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1,5 kk
Koulutuspäivät 2 (etäyhteydellä)

Verkko
16.9.2022

Espoo
13.3.2023


Upea kokonaisuus, somen mahdollisuudet avautuivat.

Kurssi vahvisti jo olemassa olevaa ymmärrystä: sosiaalisen median voima ja siellä mukana olon tärkeys.