Etäkoulutus

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 4–10 kk

Selvitä oman organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämiskohteet ja opi suunnittelemaan sekä toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan opiskelukokonaisuuden, joten kehityt juuri sinulle ja organisaatiollesi tärkeimmissä digimarkkinoinnin alueissa. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Alkaa


Hinta €
1 950 + alv 24%

Voit ostaa koulutusohjelmaan sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

ALOITA JOUSTAVASTI ITSELLESI SOPIVASTA KURSSISTA!

  • Ilmoittaudu vaikka heti!
  • Olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinulle sopivimmat kurssit.

Digitaalinen markkinointi tukee liiketoiminnan kasvua

Käytännönläheisen Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman käytyäsi toteutat näkemyksellisesti digimarkkinointia ja kehität organisaatiosi liiketoimintaa. Hallitset useita tapoja kasvattaa verkkosivuston kävijämäärää ja näkyvyyttä ja saat työkaluja esimerkiksi työnantajamielikuvan rakentamiseen. 

Koulutusohjelma sopii aloitteleville markkinoijille, markkinoinnista vastaaville ja digitaalista markkinointia jo osaaville. Soveltuu myös yrittäjille.

Koulutusohjelma rakentuu 6 valinnaisesta kurssista. Ilmoittautumisesi jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sopivimmat kurssit. 

Laajuus
Koulutus kestää 4–10 kk riippuen valitsemiesi kurssien ajankohdista. Se sisältää 4–6 etäkoulutuspäivää sekä etäopiskelua.