Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Koulutuksen kesto 2 kk

Hyödynnä sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen. Opit tuottamaan suunnitelmallisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Tässä some-koulutuksessa syvennytään hyvin käytännönläheisesti esimerkiksi LinkedIniin ja Twitteriin.

Hinta €
1 300 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Otat koulutuksessa käyttöön uuden some-profiilin ja rakennat sen omia ammatillisia tavoitteitasi tukevaksi. Saat vinkit sosiaalisen median hyödyntämiseen verkostoitumisessa ja tiedonhankinnassa. Opit sisällöntuotannon periaatteet ja tunnet keskeisimmät sosiaalisen median kanavat.

Koulutus sopii kaikille asiantuntijatyötä tekeville, jotka haluavat oppia käyttämään sosiaalisen median kanavia omassa ammattiroolissaan. Kurssilla edellytetään sosiaalisen median peruskäsitteiden ymmärtämistä, mutta omia some-profiileja ei tarvitse olla valmiina. Koulutus sopii erinomaisesti myös uutta työpaikkaa etsiville, jotka haluavat vakuuttaa työnantajat osaamisestaan verkkonäkyvyydellä.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat kiinnostavampia kuin yritykset. Omalla verkkonäkyvyydelläsi lisäät samalla yrityksesi kiinnostavuutta ja kirkastat brändiä. Jos haluat kehittää yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöä, suosittelemme Sosiaalinen media markkinoinnissa -kurssia.

Tämän kurssin voit sisällyttää osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa.