Etäkoulutus

Tekoäly sisällöntuotannossa

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk (1 pv + itseopiskelua)

Ota tekoäly arjen työkaluksi viestinnän sisältöjen suunnittelussa. Tällä käytännöllisellä kurssilla et hypetä yläpilvissä vaan otat tekoälyn osaksi viestijän tai markkinoijan työkalupakkiasi. Saat inspiraatiota ja uutta virtaa luovaan työhön. Kuulet ammattilaiselta viimeisimmät vinkit ja opit työtapoja sisältöjen ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Perehdyt mm. ChatGPT:n tehokkaaseen käyttöön ja tutustut myös muihin tekoälytyökaluihin.

Alkaa


Hinta €
490 + alv 24%

Tekoälytyökalut rohkeasti ja kokeillen käyttöön!

Tekoäly sisällöntuotannossa -kurssi on käytännöllinen perustason kurssi tekoälyn hyödyntämisestä. Kurssilla edetään rauhalliseen tahtiin ja käsitellään esimerkkien avulla eri työkalujen mahdollisuuksia. Saat runsaasti konkreettisia neuvoja ja ideoita mm. ChatGPT:n ja Bing:n tehokkaasta käytöstä sisältöjen ideoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Kurssi sopii sekä aloittelijalle että jo jonkin verran tekoälytyökaluja käyttäneelle. Aloittelijana pääset kokeilemaan uutta, kokeneempana käyttäjänä syvennät osaamistasi ajankohtaisilla vinkeillä ja parhailla käytännöillä. Kurssin opeilla tehostat sisällöntuotannon prosesseja ja monipuolistat sisältöjen ideointia ja asiakaslähtöisyyttä.  

Koulutus sopii sisällöntuottajille ja viestinnän asiantuntijoille, sekä muille, jotka tekevät sisällöntuotantoa osana työtään. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka haluavat tehostaa markkinointiviestintäänsä edullisilla työkaluilla.  Koulutus ei edellytä työpaikkaa eikä ennakko-osaamista tekoälystä. 

Ota tekoälytyökaluja rohkeasti käyttöön ja avaa ovet uudenlaisen inspiraation lähteille! Samalla kehität omaa luovuuttasi asiakkaan ja organisaatiosi hyödyksi. 

Laajuus
Koulutus kestää noin 1 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä (4 h), orientoiva ennakkotehtävä ja omaa sisällöntuotantoa kehittävä tehtävä.
Koulutuspäivät
13.3.2024