Fasilitoinnin verkkokurssi, Verkko

Haluatko oppia pitämään tilaisuuksia, joissa luodaan yhteistä ymmärrystä ja parannetaan ryhmän sitoutumista päätöksiin? Fasilitoinnin verkkokurssilla opit tärkeitä taitoja, joilla toimit rakentavan yhteistyön mahdollistajana.

Fasilitoinnilla nostat vuorovaikutustilanteet uudelle tasolle

Fasilitointitaitojen kehittyminen auttaa sinua tavoitteiden kirkastamisessa, tuo selkeyttä ryhmätyöskentelyyn ja tukee järjestäytynyttä keskustelua ja näkemyksellistä yhteiskehittämistä.  Aito osallistaminen ja osallistava päätöksenteko ovat oleellisia taitoja tämän päivän asiantuntijaorganisaatioissa, ja fasilitoijana tai fasilitoinnin tilaajana olet tärkeässä roolissa tämän mahdollistajana. 

Verkkokurssilla otat haltuun fasilitoinnin prosessin laajemmassa kontekstissa. Pääset tutustumaan fasilitoinnin maailmaan mm. erilaisten teoreettisten käsitteiden fasilitointimallien ja -periaatteiden kautta sekä ihan käytännönläheisesti työpajasuunnittelua tehden. 

Kurssin jälkeen pystyt ottamaan vastuun fasilitointiprosessista, valitsemaan ja soveltamaan osuvia menetelmiä sekä kehittämään oman työyhteisösi tai asiakkaittesi toimintaa systemaattisesti – verkossa tai livenä. Opit myös kallisarvoisia toimintatapoja erilaisiin haastaviin tilanteisiin, joita tulet fasilitoijana kohtaamaan. Kurssi auttaa sinua myös kehittämään ja ylläpitämään fasilitointiosaamistasi jatkossa.

Fasilitoinnin verkkokurssi soveltuu hyvin esimiehille, tiimivetäjille, projektipäälliköille, asiantuntijoille sekä suunnittelijoille.

Kysy lisätietoja
Päivi Sinkkonen tarjoomapäällikkö 050 401 4638 paivi.sinkkonen@rastorinst.fi
280 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä.

Verkko
joustava aloitus