Etäkoulutus

Kasva kirjoittajana

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 3 kk

Suunnittele sisältösi ja viimeistele verkkotekstisi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisten ohjauksessa.

Hinta €
1 630 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Naseva ja oikeakielinen kirjoittaminen säästää aikaa ja vapauttaa resursseja muuhun työhön. Tässä käytännönläheisessä kirjoittajakoulutuksessa syvennyt tiedottavaan kirjoittamiseen, kuten tiedotteisiin ja uutisiin, sekä asiakaslähtöiseen kirjoittamiseen ja verkkoteksteihin. 

Kasvat kirjoittajana monipuolisten harjoitusten, eteenpäin vievän palautteen, vuorovaikutteisten koulutuspäivien, asiantuntijoiden käytännöllisten vinkkien ja kirjoittamisen mallien avulla. Opit vaikuttamaan lukijoihisi kanavassa kuin kanavassa ja kirjoittamaan entistä sujuvampaa suomea. Koulutuksen jälkeen olet varmempi ja tehokkaampi kirjoittaja ja kirjallisten verkkosisältöjen tuottaja.

Koulutus soveltuu kirjoittajille ja viestinnän tai markkinoinnin tehtävissä toimiville, mutta myös muille työssään kirjoittaville, kuten johdon assistenteille, sihteereille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Kasva kirjoittajana on osa Viestijän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua ja suorittaa koko tutkinnon. 

Laajuus
Koulutus kestää 3 kk. Siihen sisältyy 2,5 etäkoulutuspäivää sekä itsenäisiä kirjoitusharjoituksia. Opiskeluun kuluu aikaa keskimäärin 4 h / vko.
Koulutuspäivät
10.10.2024-31.12.2024, 21.11.2024, 15.1.2025