Etäkoulutus

Sisältöstrategia

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 5 kk

Jos sisältöstrategianne kaipaa tekemistä tai sisältösuunnitelmassa on viilattavaa, iske kiinni tähän! Sisällöntuotannon tähtinimien Kati Kerosen ja Antti Leinon kurssilla opit tekemään organisaation tavoitteisiin ja asiakkaan tarpeisiin pohjautuvaa sisältöä. Unohda irrallisten sisältöjen parissa kamppailu ja tule perehtymään työkaluihin, joilla teet sisällöstä vaikuttavampaa.

Alkaa


Hinta €
1 950 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Vaikuttava sisällöntuotanto tarvitsee vaikuttavan sisältöstrategian – tässä tehdään sellainen

Sisällöntuotantoa tehdään usein kiireellä, kanavat tai yksittäinen sisältö edellä. Koulutuksemme avulla teet tähän ryhtiliikkeen: opit ymmärtämään asiakkaita, kohdistat paukut liiketoiminnan kannalta oikeisiin tekemisiin ja tuotat sisältöjä, joilla on tarkoitus! Vähemmän on enemmän sisällöntuotannossakin.

Koulutuksessa opit suunnittelemaan sisältöstrategian ja laatimaan kohdennetun sisältösuunnitelman. Saat sisällöntuotantoosi käytännön työkaluja ja mittareita. Haluamme, että koulutus näkyy ja tuntuu työssäsi tunnistettavana muutoksena. Tämän vuoksi pakettiin kuuluu henkilökohtainen tunnin sparraus asiantuntijan kanssa.  

Koulutus sopii markkinoinnin sisältöjä tekeville, kuten sisältösuunnittelijoille, sisällöntuottajille, viestintäsuunnittelijoille, markkinoinnin asiantuntijoille tai eri alojen yrittäjille. Koulutus on osa Sisällöntuottajan koulutusohjelmaa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opintojasi sisällöntuottajaksi asti.
 

”Teen parempia sisältöjä eri medioihin.” 

”Alussa koin ahdistusta, kuinka kaikki yrityksen asiat pitää nyt heti saada sisältöstrategian mukaisiksi ja tehtävälista tuntui loputtomalta. Onneksi nopeasti ymmärsin, että askel kerrallaan on hyvä. Myös oma ymmärrys ja ajatus kasvoi ja kehittyi.” 

– opiskelijapalautteita

Laajuus
Koulutus kestää 5 kk. Siihen sisältyy 5 etäkoulutuspäivää, omaan toimenkuvaan sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 1–6 h viikossa. Lisäksi koulutukseen sisältyy 1 h henkilökohtainen sparraus sisällöntuotannon asiantuntijan kanssa.
Koulutuspäivät
27.9.2024, 11.10.2024, 28.10.2024, 15.11.2024, 12.12.2024