Sisällöntuottajan koulutusohjelma, Verkko

Haluatko oppia tuottamaan sisältöä, jolla johdat asiakkaan eteenpäin ostopolulla? Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa teet yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaista sisältömarkkinointia. Saat käyttöösi konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla tuotat kohderyhmäsi tavoittavaa laadukasta, monikanavaista sisältöä. Menetelmät soveltuvat sekä isojen että pienten organisaatioiden tarpeisiin.

Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi – tuloksellisempaa markkinointia

Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa laadit toimivan sisältösuunnitelman, jossa huomioit miksi, miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään. Luot asiakasprofiilit asiakkaiden tarpeiden ja motiivien pohjalta ja tuotat asiakkaille merkityksellistä sisältöä.

Koulutuksen edetessä toteutat sisältösuunnitelmaasi. Osaat mitata ja analysoida tuloksia. Osaat suunnitella erilaisia sisältöjä ja sisältötyyppejä. Tiedät, miten toimia, jos haluat kasvattaa verkkokaupan myyntiä, lanseerata uuden palvelun tai kasvattaa järjestösi jäsenmäärää. Tiedät, kuinka tavoitat asiakkaasi ostopolun alkuvaiheessa ja osaat vakuuttaa heidät ostopäätöksen hetkellä. 

Koulutus sopii sisältöjä ja sisältömarkkinointia tekeville sekä sisällöntuottajan tehtäviin siirtyville. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija, content designer, markkinoinnin tai viestinnän asiantuntija tai digitaalisen myynnin tekijä. Koulutus sopii myös yrittäjille, alan vaihtajille ja muille markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville. Sisällöntuottajan koulutusohjelma toteutetaan kokonaan verkossa.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@rastorinst.fi
3850 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 9 kk
Koulutuspäivät 11–12 (verkkovalmennukset 2–6 h)

Verkko
26.9.2022