Etäkoulutus

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 9 kk

Opi tekemään tuloksellista sisältömarkkinointia! Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa saat konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla johdatat asiakastasi ostopolulla. Opit tuottamaan monikanavaista sisältöä, joka tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Alkaa


Hinta €
3 850 + alv 24%

Voit aloittaa joustavasti valitsemastasi kurssista!

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

ALOITA JOUSTAVASTI ITSELLESI SOPIVASTA KURSSISTA!

  • Ilmoittaudu vaikka heti!
  • Olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinulle sopivimmat kurssit.

Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi – tuloksellisempaa markkinointia

Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa laadit toimivan sisältösuunnitelman, jossa huomioit miksi, miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään. Luot asiakasprofiilit asiakkaiden tarpeiden ja motiivien pohjalta. Tuotat sisältöä, joka on asiakkaille merkityksellistä ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaista. Opit myös käyttämään tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia sisällöntuotannossa.

Koulutuksen edetessä toteutat sisältösuunnitelmaasi. Osaat mitata ja analysoida tuloksia. Osaat suunnitella erilaisia sisältöjä ja sisältötyyppejä. Tiedät, miten toimia, jos haluat kasvattaa verkkokaupan myyntiä, lanseerata uuden palvelun tai kasvattaa järjestösi jäsenmäärää. Tiedät, kuinka tavoitat asiakkaasi ostopolun alkuvaiheessa ja osaat vakuuttaa heidät ostopäätöksen hetkellä. 

Koulutus sopii sisältöjä ja sisältömarkkinointia tekeville niin isoissa kuin pienissä organisaatioissa. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija tai markkinoinnin asiantuntija. Koulutus sopii myös yrittäjille ja alanvaihtajille. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole alan työpaikkaa, voit soveltaa koulutuksen tehtäviä ja sisältöä harrastustoiminnassasi, verkostossasi tai esimerkiksi opintojen aikana itse hankkimassasi harjoittelupaikassa.

Laajuus
Koulutus kestää n. 9 kk. Siihen sisältyy 10–11 etäkoulutuspäivää (3–6 h) sekä henkilökohtainen sparraustunti, itsenäistä verkko-opiskelua sekä omassa työssä tehtäviä harjoituksia.
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät omien kurssivalintojesi perusteella