Etäkoulutus

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 9 kk

Haluatko oppia tuottamaan sisältöä, jolla johdat asiakkaan eteenpäin ostopolulla? Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa saat käyttöösi konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla tuotat kohderyhmäsi tavoittavaa laadukasta, monikanavaista sisältöä. Menetelmät soveltuvat sekä isojen että pienten organisaatioiden tarpeisiin. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Alkaa


Hinta €
3 850 + alv 24%

Voit aloittaa joustavasti valitsemastasi kurssista!

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

ALOITA JOUSTAVASTI ITSELLESI SOPIVASTA KURSSISTA!

  • Ilmoittaudu vaikka heti!
  • Olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinulle sopivimmat kurssit.

Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi – tuloksellisempaa markkinointia

Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa laadit toimivan sisältösuunnitelman, jossa huomioit miksi, miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään. Luot asiakasprofiilit asiakkaiden tarpeiden ja motiivien pohjalta. Tuotat sisältöä, joka on asiakkaille merkityksellistä ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaista.

Koulutuksen edetessä toteutat sisältösuunnitelmaasi. Osaat mitata ja analysoida tuloksia. Osaat suunnitella erilaisia sisältöjä ja sisältötyyppejä. Tiedät, miten toimia, jos haluat kasvattaa verkkokaupan myyntiä, lanseerata uuden palvelun tai kasvattaa järjestösi jäsenmäärää. Tiedät, kuinka tavoitat asiakkaasi ostopolun alkuvaiheessa ja osaat vakuuttaa heidät ostopäätöksen hetkellä. 

Koulutus sopii sisältöjä ja sisältömarkkinointia tekeville. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija tai markkinoinnin asiantuntija. Koulutus sopii myös yrittäjille.