Etäkoulutus, Espoo

Luottotutkinto™

Etä-/lähiopiskelu

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 6 kk

Luottotutkinnon opiskeltuasi hoidat itsenäisesti ja ammattimaisesti perintää, luotonvalvontaa ja luotonhallintaa. Tehokkaalla luotonhallinnalla voit vähentää yrityksesi perintätoimia ja luottotappioita.

Alkaa


Hinta €
3 830 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Luottotutkinnon käytyäsi olet luotonvalvonnan ja luotonhallinnan ammattilainen. Osaat arvioida yrityksen luottokelpoisuuden ja hoitaa vapaaehtoista ja oikeudellista perintää. Yrityksen rahoitus- ja vakuusvaihtoehdot selkenevät, ja taloutta koskevan informaation käyttö liiketoiminnan tukena tehostuu. Saat myös luotonvalvonnassa, luotonhallinnassa ja perintätoiminnassa tarvittavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Koulutus soveltuu luotonvalvontaa, luotonhallintaa ja perintää hoitaville yrityksissä, julkishallinnossa ja järjestöissä sekä luottoalan ja perintätoimen tehtäviin siirtyville. Koulutus sopii myös luottoalan tehtävien perehdytykseen.

Olemme kehittäneet Luottotutkinnon yhteistyössä Luottoalan Asiantuntijat ry:n kanssa. Luottoalan Asiantuntijat ry myöntää koulutuksen käyneelle oikeuden käyttää lyhennettä LTS nimen yhteydessä. Koulutuksesta on valmistunut jo yli 1000 perinnän sekä luotonvalvonnan ja -hallinnan ammattilaista.

Laajuus
Koulutus kestää n. 6 kk. Siihen sisältyy 1 lähipäivä ja 9 etäkoulutuspäivää (3–7 h) sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 7–9 h viikossa.