Luottotutkinto™, Verkko

Luottotutkinnon opiskeltuasi hoidat itsenäisesti ja ammattimaisesti perintää, luotonvalvontaa ja luotonhallintaa. Tehokkaalla luotonhallinnalla voit vähentää yrityksesi perintätoimia ja luottotappioita. Kyseessä on Rastor-instituutin tutkinto – ei ole osa Opetus- ja Kulttuuriministeriön tutkintorakennetta.

Lisätietoa koulutuksesta

Luottotutkinnon käytyäsi olet luotonvalvonnan ja luotonhallinnan ammattilainen. Osaat arvioida yrityksen luottokelpoisuuden ja hoitaa vapaaehtoista ja oikeudellista perintää. Yrityksen rahoitus- ja vakuusvaihtoehdot selkenevät, ja taloutta koskevan informaation käyttö liiketoiminnan tukena tehostuu. Saat myös luotonvalvonnassa, luotonhallinnassa ja perintätoiminnassa tarvittavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Koulutus soveltuu luotonvalvontaa, luotonhallintaa ja perintää hoitaville yrityksissä, julkishallinnossa ja järjestöissä sekä luottoalan ja perintätoimen tehtäviin siirtyville. Koulutus sopii myös luottoalan tehtävien perehdytykseen.

Olemme kehittäneet Luottotutkinnon yhteistyössä Luottomiehet Ry:n kanssa. Luottomiehet ry myöntää koulutuksen käyneelle oikeuden käyttää lyhennettä LTS nimen yhteydessä. Koulutuksesta on valmistunut jo yli 1000 perinnän sekä luotonvalvonnan ja -hallinnan ammattilaista.

Kysy lisätietoja
Liisa Tuhkanen tarjoomapäällikkö 050 401 4925 liisa.tuhkanen@rastorinst.fi
3830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 8 kk
Koulutuspäivät 8 (etäyhteydellä)

Verkko
26.10.2022


Erityistä on se, että eri kokoisista yhtiöistä on opiskelijoita mukana ja päästään oppimaan toisten kokemuksista. Erittäin opettavaista ja kiinnostavaa kuulla tällaisia live-keissejä.

Työelämän case-tapauksista saimme parhaiten tietoa ja taitoa omaan työhömme.

Luotonvalvonnan kokonaiskuva tuli selkeästi esille.