Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

ent. liiketalouden perustutkinto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1,5–2 vuotta

Opiskele merkonomiksi oman työn ohessa! Opit uusia taitoja myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja taloudessa. Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on työelämässä arvostettu tutkinto, joka antaa sinulle uusia ura- ja jatko-opintomahdollisuuksia. Hae mukaan heti, niin voit aloittaa opinnot joustavasti oman aikataulusi mukaan!

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Tervetuloa Merkonomi-infoon! 

Mietitkö merkonomiopintoja työsi ohessa, mutta haluat tietää lisää ennen hakeutumista? Tule infotilaisuuteen kuulemaan ja kysymään! Katso seuraavan infon ajankohta ja ilmoittaudu mukaan.

Vahva pohja työelämälle ja jatko-opinnoille

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työtehtäviä joko työpaikallasi, yrittäjänä tai opintojen aikana itse hankkimassasi työharjoittelupaikassa. 

Koulutus sisältää etäkoulutuspäiviä, itsenäistä opiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäivät ovat 3–4 tunnin pituisia, niitä on 2–4 kuukaudessa ja ne pidetään arkisin 9–16 välillä. Niihin osallistumisesta sinun on sovittava työnantajasi kanssa.

Merkonomitutkinto antaa jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Meillä voit sisällyttää tutkintoosi myös tradenomin (AMK) väyläopintoja.

 


 

Laajuus
Koulutuksen suunniteltu kesto on 1,5–2 vuotta, ja siihen sisältyy n. 25 etäkoulutuspäivää (3–4 h), itsenäistä verkko-opiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Laajuus on 180 osp.