Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 10-15 kk

Opi johtamaan henkilöstöä, rakennustuotantoa ja projekteja entistä paremmin. Tässä rakennusalan työnjohtajan koulutuksessa laajennat osaamistasi toimia rakennustyömaalla kannattavasti sekä turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeet huomioiden.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Työnjohto- ja esimieskoulutus rakennusalan esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville, nokka- ja kärkimiehille

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnosta saat tukea esihenkilötyössä tarvitsemiesi vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Opit organisoimaan töitä ja projekteja entistä tehokkaammin, antamaan ja keräämään palautetta sekä asettamaan strategisia tavoitteita vastuualueellasi.

Tutkinto on tarkoitettu rakennusalalla toimiville esihenkilöille, työnjohtajille, tiimivastaaville, yrittäjille, nokka- ja kärkimiehille sekä työnjohtoharjoittelijoille.

Tämän rakennusalan työnjohtajakoulutuksen käytyäsi osaat toimia vaativissa esihenkilötehtävissä ja johtaa työn toteutusta omalla rakentamisen vastuualueellasi tai koko rakennustyömaalla. Osaat myös ottaa huomioon laatuvaatimukset, työturvallisuuden ja ympäristöasioihin liittyvät näkökohdat sekä voimassa olevan lainsäädännön ja viranomaismääräykset.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, jonka suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.