Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 2.-8.10.2023. Tämän vuoden oppisopimusviikko näkyy tavallista isommin, sillä oppisopimus täyttää sata vuotta. Rastor-instituutti osallistuu juhlavuoteen näkyvästi. 

Oppisopimusviikon tarkoituksena on kertoa oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista ja tehdä näkyväksi sen hyötyjä. Valtakunnallisen teemaviikon järjestää Suomen Oppisopimusosaajat ry.

Oppisopimus sata vuotta 600x350.jpg
Oppisopimusviikko 2023 täynnä tapahtumia.

Kilpailu on käynnissä!

Oppisopimusviikon yhteydessä Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimusopiskelijoita, yrittäjä-oppisopimusopiskelijan, työnantajia, työpaikkaohjaajan ja mentorin.

Opiskelijamme on mukana kilpailussa

Rastor-instituutin oma ehdokas valtakunnalliseen kilpailuun on VR FleetCaren Markku Lyyra, joka suoritti keväällä 2023 tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Tämä on jo kolmas koulutus, jonka hän on Rastor-instituutissa suorittanut. 

Osaamisen kehittämisestä ja aikuisopiskelusta aidosti innostunut Quality Engineer Markku Lyyra kertoo osaamisensa kehittymisestä oppisopimuksen avulla alla olevalla videolla. Peukut pystyyn Markun menestyksen puolesta!

Oppisopimus on kannattava vaihtoehto. Pystyt olemaan töissä, suorittamaan tutkinnon ja saat itsellesi lisää osaamista.
Markku Lyyra

Oppisopimustapahtumat Kuopiossa

Osaamista oppisopimuksella! Järjestämme Kuopiossa kaksi tilaisuutta, joissa keskustellaan oppisopimuksen eduista ja mahdollisuuksista.

Kaikille avoin oppisopimustapahtuma pidetään Kuopion Novapoliksessa 5.10.2023 klo 10.00-14.00. Tervetuloa avoimien ovien tapahtumaan juttelemaan omista kehittymistarpeista ja oppisopimusmahdollisuudesta Novapolikselle osoitteeseen Microkatu 1, M-rakennus, CoWork-tilan aula. 

Vierailemme myös Kuopion Yrittäjien jäsenistön aamutilaisuudessa 5.10.2023 klo 7.30-9.00. Tilaisuudessa kuulet, miten oppisopimus toimii kehittämisen työkaluna ja miten oppisopimukseen pääsee mukaan. Jos toimit yrittäjänä Kuopion alueella, ilmoittaudu mukaan täällä.   

Mukana tapahtumissa ovat Rastor-instituutin oppisopimuspäällikkö ja Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallituksen edustaja Marjo Selkinen sekä Kuopion aluejohtaja Kai Hyttinen tiimeineen. Tervetuloa! 

Miksi kannattaa valita oppisopimus?

Oppisopimusviikon aikana mediasta löytyy artikkeleita, haastatteluja, videota ja postauksia oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista ja hyödyistä opiskelijalle, työpaikalle ja työpaikkaohjaajalle. 

Mukana nyt, mukana heti alusta lähtien

Oppilaitokset saivat oikeuden järjestää oppisopimuskoulutusta vuoden 2004 lakimuutoksen yhteydessä. Olimme heti mukana muutoksessa ja saimme oppisopimuskoulutuksen järjestämisluvan. Rastor-instituutti mahdollistaa oppimista myös näin. 

Seuraa viikon tapahtumia hashtageillla #oppisopimusviikko #oppisopimusviikko2023 #rastorinstituutti #rastorinst #tunnistettavamuutos ja tägää meidät omiin oppisopimuspostauksiisi @Rastorinst