Oletko sinä hakemamme taloushallinnon asiantuntija ja asiakkaittemme tunnistettavan muutoksen mahdollistaja? Mikäli tunnistat itsessäsi työelämässä tarvittavan taloushallinnon osaajuuden ja palat halusta päästä kehittämään koulutustemme sisältöjä, olet löytänyt juuri oikean tehtävän äärelle!

antti-luokassa-600x350px.jpg

Mitä toivomme sinulta? 

Taloushallinnon asiantuntijana toimit asiakkaidemme työelämälähtöisenä kouluttajana ja/tai koulutusten kehittäjänä.  Asiakaslupauksemme tunnistettava muutos ja tuoreet näkemykset kulkevat mukanasi koulutussalkussa niin koulutuspäivillä kuin koulutusten suunnittelussa ja kehittämisessäkin. Tuotat laadukkaita ja ajan hengessä eläviä koulutussisältöjä. Innostat opiskelijat näkemään kehittämispisteensä ja haluat, että he lähtevät koulutuksista uusia ideoita pursuten ja käytännön työkalut taskussaan.  

Voit olla sisäisen ja ulkoisen laskennan, julkisen hallinnon, verotuksen, rahoituksen ja sijoitustoiminnan, palkkahallinnon tai talousviestinnän asiantuntija. Koulutuksemme järjestetään sekä etäkoulutuksina verkossa että lähikoulutuksina pääosin Espoossa ja Oulussa, mahdollisesti myös Turussa, Tampereella ja Kuopiossa.

Miksi tulisit meille asiantuntijaksi? 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Rastor-instituutin vahvan ja tunnetun brändin alla. Modernit työvälineet ja työskentelytavat auttavat sinua onnistumaan työssäsi ja välittämään hyvää asiakaskokemusta kohti tunnistettavaa muutosta. Perehdytyksemme organisaatioon, työskentelytapoihin ja teknisiin työvälineisiin ovat todistetusti huippuluokkaa. 

Asiantuntijaverkostomme jäsenenä 

  • olet mukana uudistamassa suomalaista työelämää 
  • pääset edistämään taloushallinnon opiskelijoiden osaamista ja urakehitystä 
  • opit vaikuttavia pedagogisia ratkaisuja 
  • verkostoidut Rastor-instituutin intohimoisten työelämän uudistajien sekä asiantuntijaverkostomme ammattilaisten kanssa 
  • saat koulutuksiin käyttöösi modernit digitaaliset oppimisvälineet ja -kanavat 
  • tuemme sinua työssäsi kouluttajana 
  • solmimme kanssasi yhteistyösopimuksen.  

Rastor-instituutin palvelut ovat suunnattu aikuisille uransa alussa oleville tai oman alansa ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai edetä urallaan. 

Kysy lisää tehtävästä ja sen osaamisalueista sekä hakuprosessista 

Asiantuntijan työ on tuntityötä. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen yhteistyön laajuus vaihtelee muutamasta päivästä vuodessa kuukausittaisiin toimeksiantoihin. Etsimme kuitenkin pitkäaikaista yhteistyökumppania, joka sitoutuu toimimaan verkostossamme ja jonka kanssa voimme yhdessä kehittää koulutuksia pitkäjänteisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Tuhkanen, puh. 050 401 4925

Hae tehtävään

Viimeinen hakupäivä on 20.11.2022 mutta ei kannata odottaa siihen asti. Käynnistämme haastatteluprosessin heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Keitä olemme? 

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.   

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa. 

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst. 

Jaa sivu