Etsitkö osaajaa digi- ja somemarkkinoinnin tai viestinnän tehtäviin?

Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta Digital Marketing & Social Media F.E.C -rekrytoivan koulutuksen osallistujille.

Digital Marketing & Social Media F.E.C -rekrytoiva koulutus on yrityksille rekrytointikanava taitavien markkinoinnin ja viestinnän osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessä sekä kehittää samanaikaisesti markkinointi- ja viestintäosaamistaan erityisesti digitaalisessa ympäristössä ja sosiaalisessa mediassa Rastor-instituutin käytännönläheisessä koulutuksessa. 

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. Valitset koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

rekrykoulutusprosessi-yrityksille.jpg

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana koulutettava työskentelee yrityksessä ja osallistuu Rastor-instituutin järjestämiin koulutuspäiviin. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti loka-marraskuussa, kuitenkin viimeistään 21.11.2022, kun sopiva koulutettava on löytynyt. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää työskentelyä yrityksessä sekä 20 koulutuspäivää Rastor-instituutissa. (Koulutuksessa on lomajakso 20.-24.2.2023.)

Hinta

Hakijoiden esittely on maksutonta. Jos hakijoista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1400 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Linda Öhman
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 040 522 9228
linda.ohman@rastorinst.fi

Veera Kurkisuo-Jussila
rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti
p. 044 056 7937
veera.kurkisuo-jussila@rastorinst.fi

 

Digital Marketing & Social Media F.E.C -koulutuksen sisältö 

Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän eri osa-alueita, mm.

 • Digimarkkinointi 
  Tutustut tärkeimpiin digitaalisen markkinoinnin työkaluihin ja opit valitsemaan niistä sopivimmat oman organisaatiosi käyttöön. 
 • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä 
  Suunnittelet asiakkaita oivalluttavia ja sitouttavia verkkosisältöjä. Sisältöstrategian avulla keskityt sisällöntuotannossa olennaiseen: tärkeimpiin kohderyhmiin ja keskeisiin vahvuusalueisiin.
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa 
  Opit hyödyntämään sosiaalista mediaa organisaation näkyvyyden kasvattamiseksi ja toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. 
 • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi 
  Käytät Google Analyticsin webanalytiikkaa ja opit optimoimaan oman verkkosivuston sisältöä hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. 
 • Hakusanamainonta 
  Opit valitsemaan kampanjalle sopivat avainsanat, budjetoimaan ja hinnoittelemaan mainokset sekä kirjoittamaan toimivia mainostekstejä Google Adsiin. 
 • Markkinoinnin automaatio 
  Saat kokonaiskuvan markkinoinnin automaatiosta. Keskityt erityisesti suoramarkkinoinnin keinoihin ja sisältöjen kohdistamiseen asiakkaan ostoprosessin eri vaiheissa.  
 • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa 
  Opit hyödyntämään sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen. Tuotat suunnitelmallisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. 
 • Sosiaalisen median kanavat
  Syvennyt kanavakohtaisiin ominaispiirteisiin sisältöjen tekemisessä. Treenaat sisältöjen tekemistä käytännössä – saat vinkit mikä toimii milläkin kanavalla ja mikä ei. 
 • Verkkokauppa haltuun
  Perehdyt verkkokaupan trendeihin ja menestystekijöihin case-esimerkkien innostamana.  

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.