Laura Lares

Laura Lares jakaa osaamistaan mm. strategisen johtamisen, strategioiden jalkauttamisen, muutosjohtamisen, esimiestyön, työhyvinvoinnin johtamisen sekä hallitustyön valmennuksissamme.

Laura Lares on tekniikan tohtori, strategiavalmentaja, toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen, joka on jo 30 vuoden ajan paneutunut tutkijana, johtajana ja kouluttajana strategiseen johtamiseen hyvin erilaisissa organisaatioissa startupeista pörssiyrityksiin ja yliopistoista järjestöihin. Lares on toiminut Kalevala Korun toimitusjohtajana, henkilöstö-, myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana UPM:ssä sekä teollisuustalouden professorina ja johtamisen yliopettajana.

Laura Lareksen vahvan näkemyksen, kokemuksen ja teoriataustan yhdistelmä palvelee mm. strategisen johtamisen, strategioiden jalkauttamisen, muutosjohtamisen, esimiestyön, työhyvinvoinnin johtamisen sekä hallitustyön valmennuksissamme.

Webinaari: Itseohjautuvuuden johtaminen

Jos itseohjautuvuus on suomalaisessa työelämässä aiemmin kuulostanut lähinnä kehityspöhinältä, on tilanne yhtäkkiä täysin muuttunut. Meiltä kaikilta vaaditaan itseohjautuvuutta – mutta mitä se oikeastaan edes tarkoittaa?

Katso webinaarin tallenne tästä: Itseohjautuvuuden johtaminen

Webinaari: Strateginen johtaminen 2020-luvulla

Strategiataitojen merkitys laajenee organisaatioissa perinteisten strategiatyöläisten lisäksi niin markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen kuin talouden ammattilaistenkin rooliin. Webinaarissa pääset kurkistamaan ensi vuosikymmenen strategiaan. Hyvin tehdyssä strategiatyössä on paljon voitettavaa – ja osaamattomuudessa paljon menetettävää.

Katso webinaarin tallenne tästä: Strateginen johtaminen 2020-luvulla

Webinaari: Chatbotit tulevat – oletko valmis?

Nyt ne todella tulevat ryminällä: chatbotit eli ohjelmoidut keskustelusovellukset. Niitä ottavat parhaillaan käyttöön niin yritykset kuin järjestötkin: asiakaspalveluun, jäsenpalveluun, yritys- ja henkilöbrändien vahvistamiseen, neuvontaan, myyntiin, markkinointiin, videoalustoiksi, kartoituksiin, kyselyihin ja viihdekäyttöön. Tule webinaariin kuulemaan parhaat palat tuoreesta tutkimus- ja kokemustiedosta. Keskusteleva rajapinta on monipuolinen mahdollisuus – varsinkin kun enää ei tarvita erillisiä sovelluksia, kirjautumisia tai kalliita jättiprojekteja. Ollaanko teillä jo valmiina? 

Katso webinaarin tallenne tästä: Chatbotit tulevat – oletko valmis?

Webinaari: Markkinointi, matka siilosta liiketoiminnan ytimeen

Markkinoinnin ammattilaisena olet itse keskeisessä roolissa markkinoinnin arvostuksen – ja mandaatin – kasvattamisessa omassa organisaatiossasi. Tule webinaariin perehtymään siihen, miltä markkinointi näyttää toimitusjohtajan perspektiivistä ja miten markkinoijana siirrät markkinoinnin siilosta liiketoiminnan ytimeen.

Katso webinaarin tallenne tästä: Markkinointi, matka siilosta liiketoiminnan ytimeen