Strateginen johtaminen 2020-luvulla

Webinaari 25.9.2019

​”On aika päivittää strategia.” Lause ei herättäne suurempia intohimoja: business as usual. Olisiko 2020-luvun strategian päivitys jotain muuta: uudistettaisiinkin strategiatyön tarkoitus ja tavoite, ihmisten osallisuus ja vuorovaikutus sekä strategiamenetelmät ja -esitystavat? Ei enää hienoa ja kaukaista vaan osallistavaa ja käytännöllistä.

Strategiataitojen merkitys laajenee organisaatioissa perinteisten strategiatyöläisten lisäksi niin markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen kuin talouden ammattilaistenkin rooliin. Webinaarissa pääset kurkistamaan ensi vuosikymmenen strategiaan. Hyvin tehdyssä strategiatyössä on paljon voitettavaa – ja osaamattomuudessa paljon menetettävää.

Webinaarin sisältö:

  • Strategia maksaa palkkamme
  • Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä
  • Adjektiiveista verbeihin, kuvailusta tekoihin
  • Strategiatyö osallisuuskulttuurin perustaksi
  • Strategiadialogi 2020-luvulle
  • Kohti dynaamista, energisoivaa strategiaa

Webinaarin asiantuntijana toimii Laura Lares.
 
Laura on tekniikan tohtori, strategiavalmentaja, toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen, joka on jo 30 vuoden ajan paneutunut tutkijana, johtajana ja kouluttajana strategiseen johtamiseen hyvin erilaisissa organisaatioissa startupeista pörssiyrityksiin ja yliopistoista järjestöihin. Aiemmin Laura on toiminut Kalevala Korun toimitusjohtajana, henkilöstö-, myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana UPM:ssä sekä teollisuustalouden professorina ja johtamisen yliopettajana.

Tämä webinaari on  Markkinointi-instituutin tuottama. Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät 1.1.2020 Rastor-instituutiksi.

Lataa webinaaritallenne