Espoo

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

YHTEISTYÖSSÄ SOSTE, VALA, ALLIANSSI JA FINGO
Etä-/lähiopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 10–15 kk

Tässä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa kehität organisaatiosi varainhankintatyötä siten, että se vahvistaa tuloksellista toimintaa. Toteutamme koulutuksen yhteistyössä SOSTE:n, VaLa:n, Allianssin ja Fingon kanssa. European Fundraising Association (EFA) on myöntänyt koulutukselle sertifikaatin ainoana Suomessa.

Alkaa


Hinta €
0

Edellyttää oppisopimuksen. Ilman oppisopimusta 1590 €.

Pätevöidy tuotekehityksen ammattilaiseksi ja tehosta organisaatiosi varainhankintaa

Koulutuksessa suunnittelet ja toteutat oman kehityshankkeen, joka keskittyy varainhankintatuotteen tai -prosessien kehittämiseen. Laadukas, luotettava ja ammattimainen varainhankinta tukee koko organisaation toimintaa.  

Koulutuksen sisällöt vahvistavat osaamistasi varainhankintaan liittyvissä projekteissa. Opit ymmärtämään brändin merkityksen ja hyödyntämään digitaalisia kanavia paremmin. Tutkinnon suoritettuasi osaat toteuttaa ja kehittää varainhankintaa asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. 

Ammattimainen varainhankinta -koulutuksen suoritettuasi saat EFA Certified Fundraiser -sertifikaatin. Se takaa, että koulutus vastaa EFA:n asettamia vaatimuksia ja noudattaa yhteisiä eurooppalaisia varainhankinnan standardeja.  

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat toimia varainhankinnan parissa tehokkaammin, luotettavammin ja laadukkaammin. Työskentelet esimerkiksi järjestön tai yhdistyksen varainhankinnan, viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä. 

Laajuus
Koulutuksen kesto on 10–15 kk. Siihen sisältyy enintään 13 koulutuspäivää ja 2 hanketyöpajapäivää sekä työssä oppimista. Lisäksi koulutukseen sisältyy ohjausta n. 5 h sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua n. 10 h. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.