Etäkoulutus

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjyyden ammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Digitaalisaatio kiihtyy, oletko yrittäjänä ajan hermolla? Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva yrittäjyyden ammattitutkinto auttaa sinua ottamaan haltuun keinot, joilla tavoitat asiakkaasi entistä tehokkaammin.

Alkaa


Hinta €
450

Uutta myyntiä digitaalisin välinein

Ota haltuun digitaalisen markkinoinnin välineet ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle! Tämä käytännönläheinen koulutus auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja nostamaan yrityksesi näkyvyyttä. Opit käyttämään digitaalista markkinointia ja sosiaalisen median kanavia tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi tuot suunnitelmallisuutta yrityksen myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin tai tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja tavoitat näin asiakkaasi entistä paremmin.

Koulutus soveltuu hiljattain yritystoimintansa aloittaneille sekä jo muutaman vuoden yrittäjänä toimineille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa. Oletko aloittamassa yritystoimintaa? Kysy myös aloittavan yrityksen opintopolkua!

Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Saat asiantuntijoilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, ja lisäksi pääset verkostoitumaan samassa tilanteessa olevien yrittäjien kanssa.