Etäkoulutus

Insight markkinoinnissa

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk (2 pv + itseopiskelua)

Mikä asiakkaitamme aidosti kiinnostaa, millä erotumme nyt ja tulevaisuudessa? Insight markkinoinnissa -koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä asiakasymmärrys on ja hahmotat sen merkityksen paitsi markkinoinnille myös koko organisaation liiketoiminnalle. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Alkaa


Hinta €
1 100 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Kerrytä ja hyödynnä asiakasymmärrystä

Insight on kilpailuedun lähde kovenevassa kilpailussa, jossa tuote yksin ei riitä. Koulutuspäivässä tutustut monipuolisesti insightiin, asiakasymmärrykseen sekä sen rooliin niin koko liiketoiminnassa kuin markkinoinnissakin.

Koulutuksessa saat mm. vastaukset kysymyksiin:

  • Miksi insightista kannattaa välittää liiketoiminnan työkaluna?
  • Mitä insight oikeastaan on?
  • Miten markkinoijana voit tuottaa ja hyödyntää insighteja? 

Virittäydyt koulutuspäivään ennakkovideoilla ja -tehtävillä. Ne varmistavat, että saat koulutuspäivästä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Koulutuksen jälkeen viet saamasi opit suoraan omaan työhösi: laadit asiakas-insightin kehityssuunnitelman.

Varmista, että aito asiakas-insight on sinun tekemistesi perusta – ja hanki näin "epäreilua" kilpailuetua organisaatiollesi!

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy kolme ennakkotehtävää, kaksi etäkoulutuspäivää (à 4 h), itsenäistä verkko-opiskelua sekä omaan työhön liittyviä harjoituksia. Aikatarve: 4 - 7 h viikossa.
Koulutuspäivät
16.4.2024, 3.5.2024