Espoo

Järjestöjohtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Monimuoto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 14 kk

Tämä järjestöjohtamiseen painottuva johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu Allianssin, Fingon ja SOSTE:n jäsenille. Koulutuksessa kehität järjestösi toimintaa tavoitteellisesti ja saat työkaluja päivittäiseen johtamistyöhösi.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Järjestöjohtamisen koulutuksessa opit kehittämään tavoitteellisesti sekä omia johtamisvalmiuksiasi että järjestösi toimintaa. Saat uusia keinoja jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Ammatillisessa tutkinnossa sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi käytäntöjä jo opintojen aikana. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa.