Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto

Ent. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Kiinteistönvälitykseen suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT) pätevöittää sinut kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi ja varmistaa kilpailuetusi työmarkkinoilla. Nyt tutkinto on mahdollista suorittaa kokonaan etänä tai valita lähipäiviä Espoossa!

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
980

Valittavissa myös lähipäiviä

Lisätietoa koulutuksesta

Kiinteistönvälitykseen suuntautuva liiketoiminnan ammattitutkinto on väylä kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi. Tutkinnon suoritettuasi kykenet toimimaan  ammattitaitoisesti kiinteistöjen myynti- ja vuokraustehtävissä. Tutkinto tukee myös valmistautumisessa valtakunnallisiin Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeisiin.

Koulutuksessa perehdyt asuntokauppaa säätelevään kiinteistölainsäädäntöön, välityspalvelun myymiseen ja asuntojen arvon arvioimiseen sekä vaihtoehtoisesti asuntojen vuokraukseen tai ostotoimeksiantojen hoitamiseen.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka sisältää oppimista omissa työtehtävissäsi. Tutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisala soveltuu kiinteistöjen ja huoneistojen arvon arviointiin, myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä tehtävissä työskenteleville, kiinteistönvälitysalan myyntineuvottelijoille, myyntisihteereille, esimiehille ja kiinteistönvälitysalan yrittäjille.

Tutkinto on aiemmalta nimeltään Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, KiAT. Jos et vielä toimi alan tehtävissä, valitse Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma.

Mitä eroa on Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelmalla ja Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinnolla? Katso koulutuksen sisältö -kohdasta!

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy 11 koulutuspäivää, joista 11. koulutuspäivä henkilökohtaistetaan valinnaisen tutkinnon osan mukaan, ohjattua etäopiskelua, LKV-harjoituskoe ja palaute sekä arviointikeskustelu. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.